Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0467145 - ÚIACH 2017 CZ eng A - Abstrakt
    Brtko, J. - Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Macejová, D. - Bialešová, L. - Hunaková, L. - Bobálová, Janette
    Protein composition of MCF-7 human breast cancer cells induced by all-trans retinoic acid, 9-cis retinoic acid and their combination.
    Sborník přednášek a posterů XXV. Biochemický sjezd. Praha: Česká společnost pro biochemii a molekulární biologii, 2016 - (Pačes, V.; Stiborová, M.; Turňa, J.). P018
    [Biochemický sjezd /25./. 13.09.2016-16.09.2016, Praha]
    Grant CEP: GA AV ČR SAV-15-01
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: protein * retinoic acid
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0265268
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0467145.pdf1615.6 KBJinápovolen
     
     
  2. 2.
    0398500 - ÚIACH 2014 CZ eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
    Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs.
    Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Praha: Institute of Chemical Technology Prague, 2013 - (Pulkrabová, J.; Tomaniová, M.; Nielen, M.; Hajšlová, J.). s. 163. ISBN 978-80-7080-861-0.
    [International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./. 05.11.2013-08.11.2013, Praha]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: allergen * iTRAQ * cereals
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225998
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130109.pdf1209.9 KBJinápovolen
     
     
  3. 3.
    0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
    Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
    20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
    [International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130105.pdf13.4 MBJinápovolen
     
     
  4. 4.
    0383378 - ÚIACH 2013 HU eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    An efficient separation procedure for searching of cereal glycosylated potential allergens.
    6th Central and Eastern European Proteomics conference. Book of Abstracts and Program. 2012. s. 74. ISBN 978-963-9970-28-1.
    [Central and Eastern European Proteomics conference /6./. 14.10.2012-17.10.2012, Budapest]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395; GA MŠMT(CZ) EE2.3.20.0182
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: cereal * glycoprotein * allergen
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0213334
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20120107.pdf02.1 MBAutorský postprintvyžádat
     
     
  5. 5.
    0383377 - ÚIACH 2013 HU eng A - Abstrakt
    Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
    Purification and analysis of glycosylated barley grain proteins using bottom-up proteomic approach.
    6th Central and Eastern European Proteomics conference. Book of Abstracts and Program. 2012. s. 95. ISBN 978-963-9970-28-1.
    [Central and Eastern European Proteomics conference /6./. 14.10.2012-17.10.2012, Budapest]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395; GA MŠMT(CZ) EE2.3.20.0182
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: barley * glycoprotein * concanavalin A
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0213333
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20120106.pdf22.3 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  6. 6.
    0364876 - ÚIACH 2012 CZ eng A - Abstrakt
    Illková, K. - Zemková, Z. - Omelková, J. - Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Vadkertiová, R. - Stratilová, E.
    Characterization of polygalacturonases produced by Geotrichum candidum.
    Chemické listy. Česká společnost chemická. Roč. 105, č. 18 (2011), s1014-s1015. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
    [Meeting on Chemistry and Life /5./. 14.09.2011-16.09.2011, Brno]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: polygalacturonases * Geotrichum
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200245
     
     
  7. 7.
    0358942 - ÚIACH 2012 DE eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
    Protein composition of malting barley varieties required in brewing industry.
    Proteomic Forum 2011. Abstract Book. Berlin: Freie Universität Berlin, 2011. s. 354.
    [Proteomic Forum 2011. 03.04.2011-07.04.2011, Berlin]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * varieties * proteins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196839
     
     
  8. 8.
    0358941 - ÚIACH 2012 DE eng A - Abstrakt
    Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Psota, V. - Bobálová, Janette
    Study of protein profile in individual stages of brewing process.
    Proteomic Forum 2011. Abstract Book. Berlin: Freie Universität Berlin, 2011. s. 350.
    [Proteomic Forum 2011. 03.04.2011-07.04.2011, Berlin]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: proteins * barley * brewing
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196838
     
     
  9. 9.
    0350072 - ÚIACH 2011 AT eng A - Abstrakt
    Smětalová, Dagmar - Laštovičková, Markéta - Mazanec, Karel - Bobálová, Janette
    Proteomics approach for study of glycation during the malting process.
    4th Central and Eastern European Proteomics Conference meets International Metabolomics Austria. Proteomics. Metabolomics. Vienna: Vienna University of Technology, 2010. s. 61.
    [Central and Eastern European Proteomics Conference meets Metabolomics Austria /4./. 29.08.2010-03.09.2010, Vienna]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: barley * glycation * MALDI-TOF
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0190165
     
     
  10. 10.
    0347628 - ÚIACH 2011 ES eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Smětalová, Dagmar - Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette
    Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins.
    ISC 2010. Book of Abstracts. Valencia, 2010. s. 469.
    [International Symposium on Chromatography /28./. 12.09.2010-16.09.2010, Valencia]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: HPLC * staionary phases * barley
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    http://www.geyseco.es/isc2010/documentos/book_abstracts.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0188369
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.