Výsledky vyhledávání
- 1.0467145 - ÚIACH 2017 CZ eng A - Abstrakt
Brtko, J. - Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Macejová, D. - Bialešová, L. - Hunaková, L. - Bobálová, Janette
Protein composition of MCF-7 human breast cancer cells induced by all-trans retinoic acid, 9-cis retinoic acid and their combination.
Sborník přednášek a posterů XXV. Biochemický sjezd. Praha: Česká společnost pro biochemii a molekulární biologii, 2016 - (Pačes, V.; Stiborová, M.; Turňa, J.). P018
[Biochemický sjezd /25./. 13.09.2016-16.09.2016, Praha]
Grant CEP: GA AV ČR SAV-15-01
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: protein * retinoic acid
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0265268Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0467145.pdf 1 615.6 KB Jiná povolen - 2.0398500 - ÚIACH 2014 CZ eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs.
Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Praha: Institute of Chemical Technology Prague, 2013 - (Pulkrabová, J.; Tomaniová, M.; Nielen, M.; Hajšlová, J.). s. 163. ISBN 978-80-7080-861-0.
[International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./. 05.11.2013-08.11.2013, Praha]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: allergen * iTRAQ * cereals
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225998Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20130109.pdf 1 209.9 KB Jiná povolen - 3.0397475 - ÚIACH 2014 ES eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Čmelík, Richard - Laštovičková, Markéta - Foret, František
Mapping of potential glycoprotein allergens in cereals by using modern (glyco)proteomic techniques.
20th International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques. Book of Abstracts. Universidad de La Laguna, 2013. s. 260.
[International Symposium on Electro- and Liquid Phase-separation Techniques /20./. 06.10.2013-09.10.2013, Puerto de la Cruz, Tenerife]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: glycoproteins * cereal allergens * affinity chromatography
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225101Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20130105.pdf 1 3.4 MB Jiná povolen - 4.0383378 - ÚIACH 2013 HU eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
An efficient separation procedure for searching of cereal glycosylated potential allergens.
6th Central and Eastern European Proteomics conference. Book of Abstracts and Program. 2012. s. 74. ISBN 978-963-9970-28-1.
[Central and Eastern European Proteomics conference /6./. 14.10.2012-17.10.2012, Budapest]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395; GA MŠMT(CZ) EE2.3.20.0182
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: cereal * glycoprotein * allergen
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0213334Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20120107.pdf 0 2.1 MB Autorský postprint vyžádat - 5.0383377 - ÚIACH 2013 HU eng A - Abstrakt
Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Bobálová, Janette
Purification and analysis of glycosylated barley grain proteins using bottom-up proteomic approach.
6th Central and Eastern European Proteomics conference. Book of Abstracts and Program. 2012. s. 95. ISBN 978-963-9970-28-1.
[Central and Eastern European Proteomics conference /6./. 14.10.2012-17.10.2012, Budapest]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395; GA MŠMT(CZ) EE2.3.20.0182
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: barley * glycoprotein * concanavalin A
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0213333Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 20120106.pdf 2 2.3 MB Vydavatelský postprint povolen - 6.0364876 - ÚIACH 2012 CZ eng A - Abstrakt
Illková, K. - Zemková, Z. - Omelková, J. - Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Vadkertiová, R. - Stratilová, E.
Characterization of polygalacturonases produced by Geotrichum candidum.
Chemické listy. Česká společnost chemická. Roč. 105, č. 18 (2011), s1014-s1015. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103.
[Meeting on Chemistry and Life /5./. 14.09.2011-16.09.2011, Brno]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: polygalacturonases * Geotrichum
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200245 - 7.0358942 - ÚIACH 2012 DE eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Bobálová, Janette
Protein composition of malting barley varieties required in brewing industry.
Proteomic Forum 2011. Abstract Book. Berlin: Freie Universität Berlin, 2011. s. 354.
[Proteomic Forum 2011. 03.04.2011-07.04.2011, Berlin]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: barley * varieties * proteins
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196839 - 8.0358941 - ÚIACH 2012 DE eng A - Abstrakt
Benkovská, Dagmar - Flodrová, Dana - Psota, V. - Bobálová, Janette
Study of protein profile in individual stages of brewing process.
Proteomic Forum 2011. Abstract Book. Berlin: Freie Universität Berlin, 2011. s. 350.
[Proteomic Forum 2011. 03.04.2011-07.04.2011, Berlin]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: proteins * barley * brewing
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0196838 - 9.0350072 - ÚIACH 2011 AT eng A - Abstrakt
Smětalová, Dagmar - Laštovičková, Markéta - Mazanec, Karel - Bobálová, Janette
Proteomics approach for study of glycation during the malting process.
4th Central and Eastern European Proteomics Conference meets International Metabolomics Austria. Proteomics. Metabolomics. Vienna: Vienna University of Technology, 2010. s. 61.
[Central and Eastern European Proteomics Conference meets Metabolomics Austria /4./. 29.08.2010-03.09.2010, Vienna]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: barley * glycation * MALDI-TOF
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0190165 - 10.0347628 - ÚIACH 2011 ES eng A - Abstrakt
Flodrová, Dana - Smětalová, Dagmar - Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette
Influence of various stationary phases on HPLC separation of glycated intact barley proteins.
ISC 2010. Book of Abstracts. Valencia, 2010. s. 469.
[International Symposium on Chromatography /28./. 12.09.2010-16.09.2010, Valencia]
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: HPLC * staionary phases * barley
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
http://www.geyseco.es/isc2010/documentos/book_abstracts.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0188369