Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0582398 - ÚFM 2025 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Paska, Z. - Halama, R. - Dymáček, Petr - Govindaraj, B. - Rojíček, J.
    Comparison of Tensile and Creep Properties of SAC305 and SACX0807 at Room Temperature with DIC Application.
    Applied Sciences-Basel. Roč. 14, č. 2 (2024), č. článku 604. E-ISSN 2076-3417
    Institucionální podpora: RVO:68081723
    Klíčová slova: strain-rate * behavior * identification * parameters * models * creep * sac305 * sacx0807 * dic * viscoplasticity * fem * Norton model * Perzyna model * Chaboche model
    Obor OECD: Materials engineering
    Impakt faktor: 2.7, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2076-3417/14/2/604
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0352945
     
     
  2. 2.
    0544642 - ÚFM 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Kořínek, M. - Halama, R. - Fojtik, F. - Pagáč, M. - Krček, J. - Krzikalla, D. - Kocich, R. - Kunčická, Lenka
    Monotonic Tension-Torsion Experiments and FE Modeling on Notched Specimens Produced by SLM Technology from SS316L.
    Materials. Roč. 14, č. 1 (2021), č. článku 33. E-ISSN 1996-1944
    Institucionální podpora: RVO:68081723
    Klíčová slova: austenitic stainless-steel * 316l * microstructure * stainless steel 316L * additive manufacturing * multiaxial loading * plasticity * digital image correlation method * hill yield criterion * isotropic hardening * finite element method (FEM)
    Obor OECD: Materials engineering
    Impakt faktor: 3.748, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/1996-1944/14/1/33
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0321600
     
     
  3. 3.
    0544640 - ÚFM 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Kunčická, Lenka - Halama, R. - Fusek, M.
    Special Issue: Selected Papers from Experimental Stress Analysis 2020.
    Materials. Roč. 14, č. 5 (2021), č. článku 1136. E-ISSN 1996-1944
    Institucionální podpora: RVO:68081723
    Klíčová slova: Mechanical properties * Metallic systems * Structural phenomena
    Obor OECD: Materials engineering
    Impakt faktor: 3.748, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/1996-1944/14/5/1136
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0321711
     
     
  4. 4.
    0512135 - ÚCHP 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Halama, R. - Brož, P. - Izák, Pavel - Kačírková, Marie - Dienstbier, M. - Olšovská, J.
    Beer Dealcoholization Using Pervaporation.
    Kvasný průmysl. Roč. 65, č. 2 (2019), s. 65-71. ISSN 0023-5830
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: pervaporation * dealcoholization * beer
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Způsob publikování: Open access
    http://apps.webofknowledge.com/InboundService.do?customersID=Alerting&mode=FullRecord&IsProductCode=Yes&product=WOS&Init=Yes&Func=Frame&DestFail=http%3A%2F%2Fwww.webofknowledge.com&action=retrieve&SrcApp=Alerting&SrcAuth=Alerting&SID=F3blB5PMT5GeZyyO65t&UT=WOS%3A000467129700003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0302345
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    129-Article Text-221-1-10-20190415.pdf0671.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  5. 5.
    0444139 - ÚVGZ 2016 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Landfeld, A. - Tříska, Jan - Balík, J. - Strohalm, J. - Novotná, P. - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Híc, P. - Tománková, E. - Halama, R. - Houška, M.
    Influence of UV and Ozonised Water Treatment on Trans-resveratrol Content in Berry Skins and Juices of Franc and Green Veltliner Grapes.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 33, č. 3 (2015), s. 267-276. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MZe QI91B094
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: grape juices * stilbens content * UV irradiation * ozonisation
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.728, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246712
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.