Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0372273 - ÚACH 2012 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Chowdhury, A. - Bould, Jonathan - Londesborough, Michael Geoffrey Stephen - Milne, S.J.
    The effect of refluxing on the alkoxide-based sodium potassium niobate sol-gel system: Thermal and spectroscopic studies.
    Journal of Solid State Chemistry. Roč. 184, č. 2 (2011), s. 317-324. ISSN 0022-4596. E-ISSN 1095-726X
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: sol-gel processes * spectroscopy * thermal properties * X-ray diffraction
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Impakt faktor: 2.159, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0006844
     
     
  2. 2.
    0357038 - ÚACH 2011 RIV CN eng J - Článek v odborném periodiku
    Chowdhury, A. - Bould, Jonathan - Londesborough, Michael Geoffrey Stephen - Večerníková, Eva - Milne, S.J.
    Evidence of phase heterogeneity in sol-gel Na0.5K0.5NbO3 system.
    Materials Chemistry and Physics. Roč. 124, č. 1 (2010), s. 159-162. ISSN 0254-0584. E-ISSN 1879-3312
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: thin films * sol-gel growth * ferroelectricity * thermal properties
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Impakt faktor: 2.356, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0006365
     
     
  3. 3.
    0357037 - ÚACH 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Chowdhury, A. - Bould, Jonathan - Londesborough, Michael Geoffrey Stephen - Milne, S.J.
    Fundamental Issues in the Synthesis of Ferroelectric Na0.5K0.5NbO3 Thin Films by Sol-Gel Processing.
    Chemistry of Materials. Roč. 22, č. 13 (2010), s. 3862-3874. ISSN 0897-4756. E-ISSN 1520-5002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: sodium-potassium niobate * pulsed-laser deposition * lead-free piezoceramics
    Kód oboru RIV: CA - Anorganická chemie
    Impakt faktor: 6.400, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195409
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.