Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0387276 - ÚCHP 2013 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Friess, K. - Jansen, J. C. - Bazzarelli, F. - Izák, Pavel - Jarmarová, Veronika - Kačírková, Marie - Schauer, Jan - Clarizia, G. - Bernardo, P.
    High Ionic Liquid Content Polymeric Gel Membranes: Correlation of Membrane Structure with Gas and Vapour Transport Properties.
    Journal of Membrane Science. Roč. 415, OCT 1 (2012), s. 801-809. ISSN 0376-7388. E-ISSN 1873-3123
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) 7C11009
    Grant ostatní: RFCS(XE) RFCR-CT-2010-00009
    Institucionální podpora: RVO:67985858 ; RVO:61389013
    Klíčová slova: Ionic liquidmembrane * polymer gel * diffusion
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 4.093, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0216404
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0387276.pdf67.4 MBAutorský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0381989 - ÚCHP 2013 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Bernardo, P. - Jansen, J. C. - Bazzarelli, F. - Tasselli, F. - Fuoco, A. - Friess, K. - Izák, Pavel - Jarmarová, Veronika - Kačírková, Marie - Clarizia, G.
    Gas Transport Properties of PEBAX®/Room Temperature Ionic Liquid Gel Membranes.
    Separation and Purification Technology. Roč. 97, SI (2012), s. 73-82. ISSN 1383-5866. E-ISSN 1873-3794.
    [Conference on Ionic Liquids in Separation and Purification Technology (ILSEPT) /1./. Sitges, 04.09.2011-07.09.2011]
    Grant CEP: GA ČR GAP106/10/1194
    Grant ostatní: RFCS(XE) RFCR-CT-2010-00009
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: room temperature ionic liquid * ionic liquid * polymer gel
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 2.894, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0212339
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0381989.pdf6910.9 KBAutorský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.