Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0556752 - ÚBO 2023 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Leugger, F. - Broquet, T. - Karger, D. N. - Rioux, D. - Buzan, E. - Corlatti, L. - Crestanello, B. - Curt-Grand-Gaudin, N. - Hauffe, H. C. - Rolečková, Barbora - Šprem, N. - Tissot, N. - Tissot, S. - Valterová, Radka - Yannic, G. - Pellissier, L.
    Dispersal and habitat dynamics shape the genetic structure of the Northern chamois in the Alps.
    Journal of Biogeography. Roč. 49, č. 10 (2022), s. 1848-1861. ISSN 0305-0270. E-ISSN 1365-2699
    Institucionální podpora: RVO:68081766
    Klíčová slova: geogenomics * landscape genetics * palaeo-environmental modelling * population genetics * process-based modelling * range dynamics * species distribution modelling
    Obor OECD: Zoology
    Impakt faktor: 3.9, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jbi.14363
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330912
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0556752.pdf013 MBVydavatelský postprintpovolen
     

    Vědecká data: EnviDat
     
  2. 2.
    0331420 - ÚBO 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Crestanello, B. - Pecchioli, E. - Vernesi, C. - Mona, S. - Martínková, Natália - Janiga, M. - Hauffe, H. C. - Bertorelle, G.
    The genetic impact of translocations and habitat fragmentation in chamois (Rupicapra) spp.
    [Genetický impakt translokací a fragmentace prostředí na kamzíky (Rupicapra spp.).]
    Journal of Heredity. Roč. 100, č. 6 (2009), s. 691-708. ISSN 0022-1503. E-ISSN 1465-7333
    Grant CEP: GA ČR GA206/01/0562; GA AV ČR IAA600930609
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60930519
    Klíčová slova: conservation * hybridization * management * microsatellites * mtDNA * taxonomy
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 2.052, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0176939
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.