Výsledky vyhledávání
- 1.0444322 - ÚCHP 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Novák, Pavel - Poštulková, Michaela - Růžička, Marek - Brányik, T.
Novel Desaturation Cell to Quantify Gushing Intensity: A Preliminary Study on Model Solutions.
Journal of the American Society of Brewing Chemists. Roč. 73, č. 2 (2015), s. 185-189. ISSN 0361-0470. E-ISSN 1943-7854
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: gushing * desaturation cell * gushing matrix
Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
Impakt faktor: 0.492, rok: 2015
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246866 - 2.0397987 - ÚCHP 2014 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
Poštulková, Michaela - Vitoušová, K. - Novák, Pavel - Fiala, J. - Růžička, Marek - Brányik, T.
Historie a nové trendy v oblasti výzkumu přepěňování piva.
[History and New Trends of Research Into Over-foaming of Beer.]
Kvasný průmysl. Roč. 59, 10-11 (2013), s. 317-320. ISSN 0023-5830
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: gushing * foam * hydrophobins
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225567Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup SKMBT_C22013110114400.pdf 3 4 MB Vydavatelský postprint povolen - 3.0337447 - ÚCHP 2010 CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Lehnert, R. - Novák, Pavel - Macieira, F. - Kuřec, M. - Teixeira, J.A. - Brányik, T.
Optimisation of Lab-Scale Continuous Alcohol-Free Beer Production.
[Optimalizace kontinuální výroby nealkoholického piva v laboratorním měřítku.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 4 (2009), s. 267-275. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
Klíčová slova: alcohol-free beer * continuous reactor * immobilised yeast
Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0181439