Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0444322 - ÚCHP 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Novák, Pavel - Poštulková, Michaela - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Novel Desaturation Cell to Quantify Gushing Intensity: A Preliminary Study on Model Solutions.
    Journal of the American Society of Brewing Chemists. Roč. 73, č. 2 (2015), s. 185-189. ISSN 0361-0470. E-ISSN 1943-7854
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: gushing * desaturation cell * gushing matrix
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Impakt faktor: 0.492, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246866
     
     
  2. 2.
    0397987 - ÚCHP 2014 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Vitoušová, K. - Novák, Pavel - Fiala, J. - Růžička, Marek - Brányik, T.
    Historie a nové trendy v oblasti výzkumu přepěňování piva.
    [History and New Trends of Research Into Over-foaming of Beer.]
    Kvasný průmysl. Roč. 59, 10-11 (2013), s. 317-320. ISSN 0023-5830
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: gushing * foam * hydrophobins
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225567
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22013110114400.pdf34 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  3. 3.
    0337447 - ÚCHP 2010 CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Lehnert, R. - Novák, Pavel - Macieira, F. - Kuřec, M. - Teixeira, J.A. - Brányik, T.
    Optimisation of Lab-Scale Continuous Alcohol-Free Beer Production.
    [Optimalizace kontinuální výroby nealkoholického piva v laboratorním měřítku.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 27, č. 4 (2009), s. 267-275. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40720504
    Klíčová slova: alcohol-free beer * continuous reactor * immobilised yeast
    Kód oboru RIV: CI - Průmyslová chemie a chemické inženýrství
    Impakt faktor: 0.602, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0181439
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.