Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0359391 - FZÚ 2012 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Bubnov, Alexej - Novotná, Vladimíra - Pociecha, D. - Kašpar, Miroslav - Hamplová, Věra - Galli, G. - Glogarová, Milada
    A liquid crystalline co-polysiloxane with asymmetric bent-shaped side chains.
    Macromolecular Chemistry and Physics. Roč. 212, č. 2 (2011), s. 191-197. ISSN 1022-1352. E-ISSN 1521-3935
    Grant CEP: GA AV ČR IAA100100911; GA AV ČR(CZ) GA202/09/0047; GA MŠMT(CZ) OC10006; GA MŠMT MEB050818
    Grant ostatní: Federal Agency for Science and Innovation, Russian Federation(RU) RFASI No 02.740.11.5166
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100520
    Klíčová slova: calorimetry * liquid-crystalline polymers (LCP) * phase behaviou * polysiloxanes
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 2.361, rok: 2011
    http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/macp.201000356/pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0197185
     
     
  2. 2.
    0327537 - FZÚ 2010 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Novotná, Vladimíra - Hamplová, Věra - Bubnov, Alexej - Kašpar, Miroslav - Glogarová, Milada - Kapernaum, N. - Bezner, S. - Giesselmann, F.
    First photoresponsive liquid crystalline materials with small layer shrinkage at the phase transition to the ferroelectric phase.
    [První fotocitlivý kapalně-krystalický materiál vykazující malou změnu tloušťky vrstvy při přechodu paraelektrická- feroelektrická fáze.]
    Journal of Materials Chemistry. Roč. 19, č. 23 (2009), s. 3992-3997. ISSN 0959-9428
    Grant CEP: GA MŠMT MEB050818; GA AV ČR IAA100100710; GA MŠMT OC 175; GA AV ČR(CZ) GA202/09/0047
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100520
    Klíčová slova: photosensitive * liquid crystals * De Vries behaviour * layer shrinkage
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 4.795, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0005385
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.