Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0097123 - MBÚ 2008 RIV SIGLE IT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kitanovičová, Andrea - Janatková, I. - Houska, M. - Tučková, Ludmila
    Allerginicity of wheat proteins: the effect of thermal processing (baking and cooking), high pressure treatment and enzymatic digestion.
    [Alerginicita pšeničných proteinů: vliv tepelného zpracování (vaření, pečení), tlakového zpracování a enzymů (pepsin pankreaatin).]
    International Symposium on Molecular Allergology /2./. Latina: Allergy data laboratories, 2007, s. 43-43.
    [International Symposium on Molecular Allergology /2./. Roma (IT), 22.04.2007-24.04.2007]
    Grant CEP: GA ČR GA310/05/2245
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: food allergy * wheat proteins * thermal processing
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0156334
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.