Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0374148 - ÚEB 2012 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Čeřovská, Noemi - Moravec, Tomáš - Plchová, Helena - Hoffmeisterová, Hana - Dědič, P.
    Plazmid pro přípravu strukturního proteinu rostlinného viru.
    [Plazmid for expression of structural plant viral protein.]
    Interní kód: - ; 2012
    Technické parametry: není nutno uvádět (jde o výsledek G)
    Ekonomické parametry: není nutno uvádět (jde o výsledek G)
    Grant CEP: GA MŠMT 1M06030
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: expression system * structural viral proteins * plants
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0207132
     
     
  2. 2.
    0369736 - ÚEB 2012 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Ohnoutková, Ludmila
    Transgenní linie jarního ječmene se zvýšenou aktivitou heterologního enzymu fytázy v zrnu.
    [Transgenic barley line with increased heterogeneous phytase enzyme activity in grain.]
    Interní kód: SCLW-GP-PHYA ; 2011
    Technické parametry: není nutno uvádět (jde o výsledek G)
    Ekonomické parametry: není nutno uvádět (jde o výsledek G)
    Grant CEP: GA MŠMT 1M06030
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: transgenic barley * phytase aktivity * fungal gene
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0203734
     
     
  3. 3.
    0366116 - ÚEB 2012 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Navrátil, Oldřich
    Transgenní linie bramboru se sníženým obsahem redukujících cukrů.
    [Transgenic potato line with decreased amount of reducing sugars.]
    Interní kód: V96-26 ; 2011
    Technické parametry: není nutno uvádět
    Ekonomické parametry: není nutno uvádět
    Grant CEP: GA MŠMT 1M06030
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: potato cold-storage * reducing sugars * transgenosis
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0201200
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.