Výsledky vyhledávání
- 1.0554775 - ÚVGZ 2022 RIV cze P - Patentový dokument
Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J.
Způsob výroby nealkoholické hroznové šťávy obohacené resveratrolem.
[Method of producinging non - alcoholic grape juice enriched with resveratrol.]
2021. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i., Česká republika Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Česká republika Masarykova univerzita, Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i., Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení patentu: 24.11.2021. Číslo patentu: 309060
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: grape juice * resveratrol
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/Patents/FullDocuments/309/309060.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0329427