Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0316073 - ÚIACH 2009 CZ eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří - Laštovičková, Markéta - Křivánková, Jana - Bobálová, Janette
    Simple and fast approach for characterization of grain proteins and their modifications by combination of convective interaction media and MALDI-TOF MS.
    CECE 2008. 5th international interdisciplinary meeting on bioanalysis. Brno, 2008. s. 48-49. ISBN 978-80-254-3194-8.
    [International interdisciplinary meeting on bioanalysis /5./ CECE 2008. 24.11.2008-25.11.2008, Brno]
    Grant CEP: GA MŠMT 1M0570; GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: grain proteins * MALDI-TOF MS
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0166105
     
     
  2. 2.
    0313560 - ÚIACH 2009 DE eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří
    Proteomic identification of gluten proteins in relation to celiac disease.
    [Proteomická identifikace glutenových bílkovin ve vztahu k celiakii.]
    CEEPC Book of Abstracts. Jena: ESF, 2008. s. 48.
    [Central and Eastern European Proteomic Conference /2./. 12.10.2008-15.10.2008, Jena]
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: proteomics * gluten * celiac-related proteins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0164343
     
     
  3. 3.
    0313134 - ÚIACH 2009 HR eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří
    Utilization of separation techniques and MALDI mass spectrometry in the study of gluten proteins.
    [Využití separačních technik a MALDI hmotnostní spektrometrie při studiu glutenových bílkovin.]
    New achievements in chromatography. Zagreb: Croatian Society of Chemical Engineers, 2008 - (Šegudovič, N.). s. 107. ISBN 978-953-6894-36-9.
    [International Symposium on Separation Science /14./. 30.09.2008-03.10.2008, Primošten]
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: MALDI * SEC * celiac-related proteins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0164045
     
     
  4. 4.
    0312425 - ÚIACH 2009 CZ eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří - Laštovičková, Markéta
    Proteomic analysis of wheat prolamins in the presence of related proteins of rice and maize.
    [Proteomická analýza prolaminů pšenice v přítomnosti prolaminů rýže a kukuřice.]
    XXI. biochemický sjezd. České Budějovice, 2008. s. 222.
    [Biochemický sjezd /21./. 14.09.2008-17.09.2008, České Budějovice]
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: MALDI * prolamins * celiac-related proteins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0163494
     
     
  5. 5.
    0092156 - ÚIACH 2008 CZ eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette - Chmelík, Josef
    Screening of celiac-related proteins of barley and wheat by SDS gel electrophoresis and MALDI mass spectrometry.
    [Screening bílkovin způsobujících celiakii u ječmene a pšenice pomocí SDS gelové elektroforézy a MALDI hmotnostní spektrometrie.]
    1st Central and Eastern European Proteomic Conference and 3rd Czech Proteomic Conference. Mělník: ÚŽFG, 2007. s. 55.
    [Central and Eastern European Proteomic Conference /1./ and Czech Proteomic Conference /3./. 29.10.2007-31.10.2007, Praha]
    Grant CEP: GA MZe 1B53002; GA MŠMT 1M0570
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: MALDI * SDS gel electrophoresis * celiac-related proteins
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0152553
     
     
  6. 6.
    0021432 - ÚIACH 2006 IT eng A - Abstrakt
    Šalplachta, Jiří - Chmelík, Josef - Allmaier, G.
    Proteomic identification of celiac-related proteins of wheat flour.
    23rd Informal Meeting on Mass Spectrometry. Padova: Servizi Grafici Editoriali, 2005. s. 36. ISBN 88-86281-96-X.
    [IMMS. Informal Meeting on Mass Spectrometry /23./. 15.05.2005-19.05.2005, Primiero]
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Klíčová slova: mass spectrometry * wheat gluten * chymotrypsin
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0110411
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.