Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0102955 - UIACH-O 20043082 CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Šalplachta, Jiří - Chmelík, Josef - Allmaier, G.
    New approach in proteomics of gluten: using chymotrypsin and MALDI hybrid multistage mass spectrometer.
    [Nový přístup v proteomice glutenu pomocí chymotrypsinu a hmotnostního spektrometru MALDI hybrid multistage.]
    CHEMICA 43S. Supplement. Olomouc: Palacký University, 2004 - (Frébort, I.; Walterová, D.), s. 20-21. ISBN 80-244-0882-1.
    [Biochemický sjezd /19./. Olomouc (CZ), 31.08.2004-03.09.2004]
    Grant CEP: GA MZe QD1023
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: mass spectrometry * heat gluten * proteomics
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010288
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.