Výsledky vyhledávání
- 1.0102955 - UIACH-O 20043082 CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Šalplachta, Jiří - Chmelík, Josef - Allmaier, G.
New approach in proteomics of gluten: using chymotrypsin and MALDI hybrid multistage mass spectrometer.
[Nový přístup v proteomice glutenu pomocí chymotrypsinu a hmotnostního spektrometru MALDI hybrid multistage.]
CHEMICA 43S. Supplement. Olomouc: Palacký University, 2004 - (Frébort, I.; Walterová, D.), s. 20-21. ISBN 80-244-0882-1.
[Biochemický sjezd /19./. Olomouc (CZ), 31.08.2004-03.09.2004]
Grant CEP: GA MZe QD1023
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
Klíčová slova: mass spectrometry * heat gluten * proteomics
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010288