Výsledky vyhledávání
- 1.0137627 - UEF-S 20027038 RIV CZ cze G - Konferenční sborník (zahraniční konf.)
Holubová, Markéta (ed.) - Petráňová, Lydia (ed.) - Tarcalová, L. (ed.)
Obyčejové právo. Sborník příspěvků z konference karpatologické komise pro lidové obyčeje MKKK konané v Martině - Vrútkách v roce 2001.
[Common Law.]
Praha: Etnologický ústav AV ČR, 2002. 174 s. ISBN 80-85010-43-7.
[Obyčejové právo. Martin-Vrútky (CZ), 15.05.2001-16.05.2001]
Grant CEP: GA AV ČR KSK8002119
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z9058907
Klíčová slova: Common Law
Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0035386 - 2.0137503 - UEF-S 20020002 RIV CZ cze G - Konferenční sborník (zahraniční konf.)
Holubová, Markéta (ed.) - Petráňová, Lydia (ed.) - Woitsch, Jiří (ed.)
Česká etnologie 2000 (Praha, vila Lanna 25. - 26. října 2000).
[Czech Ethnology 2000 (Prague, villa Lanna 25th - 26th October 2000).]
Praha: Etnologický ústav AV ČR, 2002. 273 s. ISBN 80-85010-41-0.
[Česká etnologie 2000. Praha (CZ), 25.10.2002-26.10.2002]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z9058907
Klíčová slova: czech ethnology * history of ethnology * methodology
Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0035262 - 3.0028458 - EÚ 2006 RIV CZ eng G - Konferenční sborník (zahraniční konf.)
Oddy, D. J. (ed.) - Petráňová, Lydia (ed.)
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day.
[Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby.]
Prague: ACADEMIA: Prague: Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005. 300 s. ISBN 80-200-1325-3.
[Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./. Prague (CZ), 30.09.2003-05.10.2003]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z9058907
Klíčová slova: Food culture * Cookery * Food education
Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0118397