Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0187127 - UMCH-V 970202 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Rypáček, František - Pytela, Jindřich - Kotva, Rudolf - Škarda, Václav - Cífková, I.
    Biodegradation of poly(amino acid)s: Evaluation methods and structure-to-function relationships.
    Macromolecular Symposia. Roč. 12, - (1997), s. 9-24. ISSN 1022-1360.
    [Microsymposium Biodegradable Polymers: Chemical, Biological and Environmental Aspects /37./. Praha, 15.07.1996-18.07.1996]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4050503
    Impakt faktor: 0.677, rok: 1997
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0083258
     
     
  2. 2.
    0187121 - UMCH-V 970195 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Škarda, Václav - Rypáček, František
    Permeation of proteins through a biodegradable hydrogel.
    Journal of Bioactive and Compatible Polymers. Roč. 12, č. 3 (1997), s. 186-195. ISSN 0883-9115. E-ISSN 1530-8030
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4050503
    Impakt faktor: 0.800, rok: 1997
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0002336
     
     
  3. 3.
    0186655 - UMCH-V 960028 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Rypáček, František - Škarda, Václav
    Self-degradable hydrogel with covalently bound proteolytic enzyme.
    Collection of Czechoslovak Chemical Communications. Roč. 60, č. 11 (1995), s. 1986-1994. ISSN 0010-0765
    Grant CEP: GA ČR GA203/93/1056
    Impakt faktor: 0.550, rok: 1995
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0082871
     
     
  4. 4.
    0185948 - UMCH-V 930064 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Škarda, Václav - Rypáček, František - Ilavský, Michal
    Biodegradable hydrogel for controlled release of biologically active macromolecules.
    Journal of Bioactive and Compatible Polymers. Roč. 8, - (1993), s. 24-40. ISSN 0883-9115. E-ISSN 1530-8030
    Grant CEP: GA AV ČR IA45049
    Impakt faktor: 0.720, rok: 1993
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0002135
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.