Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0411067 - UTIA-B 20030054 CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Janžura, Martin - Nielsen, Jan
    Metoda segmentace v "change-point" problému.
    [A method of segmentation in the change-point problem.]
    Praha: JČMF, 2002. ISBN 80-7015-900-6. In: ROBUST'2002. Sborník prací dvanácté zimní školy JČMF. - (Antoch, J.; Dohnal, G.; Klaschka, J.), s. 163-177
    [ROBUST'2002 /12./. Hejnice (CZ), 21.01.2002-25.01.2002]
    Grant CEP: GA ČR GA201/00/1149
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z1075907
    Klíčová slova: segmentation * change-point problem * statistical decision problem
    Kód oboru RIV: BB - Aplikovaná statistika, operační výzkum
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0131154
     
     
  2. 2.
    0410676 - UTIA-B 20010145 CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Janžura, Martin - Vrbenský, Karel
    Test existence vnějšího pole v Isingově modelu.
    [Testing existence of an external field in the Ising model.]
    Praha: JČMF, 2001. ISBN 80-7015-792-5. In: ROBUST'2000. Sborník prací jedenácté letní školy JČMF. - (Antoch, J.; Dohnal, G.), s. 92-101
    [ROBUST 2000. Letní škola JČMF /11./. Nečtiny (CZ), 11.09.2000-15.09.2000]
    Grant CEP: GA ČR GA201/00/1149
    Výzkumný záměr: AV0Z1075907
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0130764
     
     
  3. 3.
    0409842 - UTIA-B 980083 CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Janžura, Martin
    Odhady parametrů gaussovských náhodných polí.
    [Parameter estimates of Gaussian random fields.]
    Praha: JČMF, 1998. ISBN 80-7015-624-4. In: ROBUST'98. Sborník prací desáté zimní školy JČMF. - (Antoch, J.; Dohnal, G.), s. 77-87
    [ROBUST '98 /10./. Radešín (CZ), 26.01.1998-30.01.1998]
    Grant CEP: GA ČR GA202/96/0731
    Kód oboru RIV: BA - Obecná matematika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0129935
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.