Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0474190 - MBÚ 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dáňová, K. - Grohová, A. - Strnadová, P. - Funda, David P. - Šumník, Z. - Lebl, J. - Cinek, O. - Průhová, Š. - Koloušková, S. - Obermannová, B. - Petruželková, L. - Šedivá, A. - Fundová, Petra - Buschard, K. - Spíšek, R. - Palová-Jelinková, L.
    Tolerogenic Dendritic Cells from Poorly Compensated Type 1 Diabetes Patients Have Decreased Ability To Induce Stable Antigen-Specific T Cell Hyporesponsiveness and Generation of Suppressive Regulatory T Cells.
    Journal of Immunology. Roč. 198, č. 2 (2017), s. 729-740. ISSN 0022-1767. E-ISSN 1550-6606
    Grant CEP: GA ČR GA15-24487S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: PLACEBO-CONTROLLED TRIAL * GLYCEMIC CONTROL * IMMUNE FUNCTION
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.539, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0271300
     
     
  2. 2.
    0329194 - FGÚ 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Šilhán, J. - Vácha, Petr - Strnadová, P. - Večeř, J. - Herman, P. - Šulc, Miroslav - Teisinger, Jan - Obšilová, Veronika - Obšil, Tomáš
    14-3-3 Protein Masks the DNA Binding Interface of Forkhead Transcription Factor FOXO4.
    [14-3-3 protein maskuje DNA vazebné rozhraní forkhead transkripčního faktoru FOXO4.]
    Journal of Biological Chemistry. Roč. 284, č. 29 (2009), s. 19349-19360. ISSN 0021-9258. E-ISSN 1083-351X
    Grant CEP: GA AV ČR IAA501110801; GA MŠMT(CZ) LC554
    Grant ostatní: GA ČR(CZ) GA204/06/0565
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50110509; CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: 14-3-3 protein * time-resolved fluorescence * forkhead transcription factor FoxO4
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 5.328, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0175293
     
     
  3. 3.
    0191920 - UOCHB-X 940032 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Králová, B. - Šebková, V. - Macek, Tomáš - Strnadová, P. - Vaněk, Tomáš
    Cucumber Cell Culture as a Source of Ascorbate Oxidase.
    Food Science. Roč. 11, č. 6 (1993), s. 455-460. ISSN 0950-9623
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0087654
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.