Výsledky vyhledávání
- 1.0538060 - ÚVGZ 2021 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Tříska, Jan - Mareš, J. - Híc, P. - Soural, I. - Horák, M. - Šnurkovič, P. - Sotolář, R.
Antifungální postřiková kapalina na bázi tekutého extraktu z odpadního réví.
[Antifungal spray liquid based on liquid extract from waste vines.]
2020. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i., MikroChem LKT spol. s r.o. Datum udělení vzoru: 30.11.2020. Číslo vzoru: 34597
Grant CEP: GA TA ČR TH02030620
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: antifungal spray liquid * waste vines * liquid extract from waste vines
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0034/uv034597.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0315881 - 2.0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
[Chocolate with increased content of natural lignans.]
2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: chocolate * lignans
Obor OECD: Food and beverages
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653 - 3.0422843 - ÚVGZ 2014 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Híc, P. - Horák, M. - Tománková, E. - Šnurkovič, P. - Houška, M. - Kýhos, K. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Sobota, J.
Termomacerovaný hroznový mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové.
[Grapevine juice treated with thermo maceration with the L-ascorbic acid addition.]
2011. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně. - Výzkumný ústav potravinářský Praha v. v. i. - Masarykova univerzita v Brně. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR,v. v. i. - Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení vzoru: 11.07.2011. Číslo vzoru: 22454
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: grapevine juice * thermo maceration * L-ascorbic acid * addition
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1641816&lan=cs
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0228987