Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0468969 - FZÚ 2017 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Markovin, P.A. - Trepakov, Vladimír - Guzhva, M.E. - Razdobarin, A.G. - Tagantsev, A. K. - Andreev, D. A. - Dejneka, Alexandr
    Short- and long-range polar order contributions to the Ferroelectric phase of Ca2+ doped SrTiO3.
    Materials Research Express. Roč. 3, č. 11 (2016), s. 1-12, č. článku 115705. E-ISSN 2053-1591
    Grant CEP: GA ČR GA15-13778S
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: quantum paraelectrics * impurities and defects * low-temperature polar state * ferroelectric phase * long-range order * short-range
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 1.068, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0266863
     
     
  2. 2.
    0458383 - FZÚ 2017 RIV RU eng J - Článek v odborném periodiku
    Markovin, P.A. - Trepakov, Vladimír - Tagantsev, A. K. - Dejneka, Alexandr - Andreev, D. A.
    Contribution of spontaneous polarization and its fluctuations to refraction of light in ferroelectrics.
    Physics of the Solid State. Roč. 58, č. 1 (2016), 134-139. ISSN 1063-7834. E-ISSN 1090-6460
    Grant CEP: GA ČR GA15-13778S
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: contribution * spontaneous polarization * fluctuations * refraction * light * ferroelectrics
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 0.860, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0258647
     
     
  3. 3.
    0130196 - FZU-D 940272 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Tagantsev, A. K. - Petzelt, Jan - Setter, N.
    Relation between intrinsic microwave and submillimetre losses and permittivity in dielectrics.
    Solid State Communications. Roč. 87, č. 12 (1993), s. 1117-1120. ISSN 0038-1098. E-ISSN 1879-2766
    Impakt faktor: 1.539, rok: 1993
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0028344
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.