Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0193867 - UOCHB-X 20000258 RIV FI eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Langhansová, Lenka - Svobodová, H. - Vágner, Martin - Vaněk, Tomáš
    Experiments with somatic embryogenesis regeneration and secondary metabolites in .I.Panax ginseng./I. C. A. Mey. Plant cultures.
    COST 843. Quality Enhancement of Plant Production Through Tissue Culture. Tampere, 2000, s. 60-61.
    [Quality Enhancement of Plant Production Through Tissue Culture. Tampere (FI), 07.07.2000-10.07.2000]
    Grant CEP: GA MŠMT OC 843.10
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0089559
     
     
  2. 2.
    0171476 - UEB-Q 980187 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Vaněk, Tomáš - Gösslová, M. - Svobodová, H. - Vágner, Martin - Vondráková, Zuzana - Macháčková, Ivana
    Large-scale cultivation of embryogenic suspension of Picea abies.
    COST 822, Plant Regeneration via Suspension Culture Systems. Erfurt, 1998, s. 31-32.
    [COST 822. Erfurt (DE), 10.09.1998-13.09.1998]
    Grant CEP: GA ČR GV522/96/K186; GA MŠMT OC 822.20; GA MŠMT OC 822.40
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0068547
     
     
  3. 3.
    0171475 - UEB-Q 980186 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Vágner, Martin - Vondráková, Zuzana - Špačková, Jaroslava - Kumstýřová, L. - Gösslová, M. - Svobodová, H. - Albrechtová, J. - Cvikrová, Milena - Vaněk, Tomáš - Macháčková, Ivana
    Norway spruce somatic embryogenesis: cultivation in suspension cultures compared to solidified media.
    COST 822, Plant Regeneration via Suspension Culture Systems. Erfurt, 1998, s. 35-36.
    [COST 822. Erfurt (DE), 10.09.1998-13.09.1998]
    Grant CEP: GA ČR GV522/96/K186; GA MŠMT OC 822.40; GA MŠMT OC 822.20
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0068546
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.