Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0377023 - ÚGN 2013 RIV HR eng J - Článek v odborném periodiku
    Zeleňák, M. - Valíček, J. - Hloch, S. - Kozak, D. - Samardžić, I. - Harničárová, M. - Klich, Jiří - Hlaváček, P. - Cincio, R.
    Comparison of mechanical properties of surface layers with use of nanoindentation and microindentation tests.
    Metalurgija. Roč. 51, č. 3 (2012), s. 309-312. ISSN 0543-5846
    Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/03.0082
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z30860518
    Klíčová slova: nanohardness * microhardnesss * abrasive water jet * Chromium-Nickel steel
    Kód oboru RIV: JQ - Strojní zařízení a nástroje
    Impakt faktor: 0.690, rok: 2012
    http://public.carnet.hr/metalurg/Metalurgija/2012_vol_51/No_3/MET_51_3_309-312_Zelenak.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0209286
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    MET_Zelenak_upravene.pdf2607.6 KBAutorský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0120916 - ARU-G 990045 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Bravermanová, H. - Březinová, Helena - Hlaváček, P.
    Soubor renesančních bot ze studny u kostela Všech svatých na Pražském hradě.
    [The collection of renaissance shoes from the well near theAll Saints Church at Prague Castle.]
    Archaeologia historica. Roč. 23, - (1998), s. 471-492. ISSN 0231-5823.
    [Celostátní konference archeologů středověku České republiky a Slovenské republiky k problematice archeologie středověkých komunikací. Prachatice, 06.10.1997-10.10.1997]
    Kód oboru RIV: AC - Archeologie, antropologie, etnologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0019213
     
     
  3. 3.
    0120580 - ARU-G 970132 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Bravermanová, M. - Březinová, Helena - Hlaváček, P.
    Renesanční obuv ze studny u kostela Všech svatých na Pražském hradě.
    Kožařství. Roč. 7, - (1997), s. 26-29. ISSN 0023-4338
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0018877
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.