Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0489421 - ÚBO 2019 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Jelínková, E. - Krechler, I. - Jurajda, Pavel - Papežíková, I. - Navrátil, S. - Marková, Z. - Palíková, M.
    Relationship between seasonal dynamics in zooplankton density and ergasilus infection in two reservoirs.
    Acta veterinaria Brno. Roč. 87, č. 1 (2018), s. 91-98. ISSN 0001-7213. E-ISSN 1801-7576
    Institucionální podpora: RVO:68081766 ; RVO:68081766
    Klíčová slova: Biomanipulation * Ergasilosis * Food web * Hubenov * Koryčany * Parasite
    Obor OECD: Veterinary science
    Impakt faktor: 0.486, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283834
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0489421.pdf02.7 MBVydavatelský postprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0150357 - HBU-Z 20013072 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Jelínková, E. - Straškrábová, Viera
    Long-term ecological research in the Czech Republic - case study with a 3-year project.
    Ekológia. Roč. 20, č. 2 (2001), s. 50-56. ISSN 1335-342X.
    [Long-Term Ecological Research Current State and Perspectives in the Central and Eastern Europe ILTER Regional Workshop /3./. Nitra, 23.05.2000-25.05.2000]
    Grant CEP: GA ČR GA206/98/0727
    Klíčová slova: long-term ecological research * acidification * eutrophication
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Impakt faktor: 0.192, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0047895
     
     
  3. 3.
    0129553 - BU-J 20020544 CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Jelínková, E. - Jeník, J. - Květ, Jan
    Program UNESCO Člověk a biosféra a biosférické rezervace.
    Akademický bulletin AV ČR. Roč. 2, 7-8 (2001), s. 12-14. ISSN 1210-9525
    Grant CEP: GA ČR GA206/99/1410
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6005908
    Klíčová slova: UNESCO
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0027731
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.