Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0188213 - UMCH-V 20000114 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Pilař, Jan - Labský, Jiří - Marek, Antonín - Budil, D. E. - Earle, K. A. - Freed, J. H.
    Segmental rotational diffusion of spin-labeled polystyrene in dilute toluene solution by 9 and 250 GHz ESR.
    Macromolecules. Roč. 33, č. 12 (2000), s. 4438-4444. ISSN 0024-9297. E-ISSN 1520-5835
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4050804; GA MŠMT ME 149
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4050913
    Klíčová slova: electron spin resonance imaging * macroscopic diffusion * polymer solution and gels
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Impakt faktor: 3.697, rok: 2000
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0002504
     
     
  2. 2.
    0188064 - UMCH-V 20000381 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Schlick, S. - Pilař, Jan
    Permanent and reversible gels: transport of guests and guest-host interactions.
    Macromolecular Symposia. Roč. 159, - (2000), s. 187-195. ISSN 1022-1360.
    [SPSJ International Polymer Conference: Polymer Science and Industrial Research in the Fast-changing Age /7./. Yokohama, 26.10.1999-29.10.1999]
    Grant CEP: GA MŠMT ME 149
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 0.406, rok: 2000
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0084065
     
     
  3. 3.
    0187754 - UMCH-V 990269 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Pilař, Jan - Labský, Jiří - Marek, Antonín - Koňák, Čestmír - Schlick, S.
    Translational diffusion of paramagnetic tracers in poly(1-vinylpyrrolidone) hydrogel and concentrated aqueous solutions by 1D electron spin resonance imaging.
    Macromolecules. Roč. 32, - (1999), s. 8230-8233. ISSN 0024-9297. E-ISSN 1520-5835
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4050804; GA MŠMT Me 149
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Impakt faktor: 3.534, rok: 1999
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0002424
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.