Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0356876 - ÚEB 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Poovarodom, S. - Haruenkit, R. - Vearasilp, S. - Namiesnik, J. - Cvikrová, Milena - Martincová, Olga - Ezra, A. - Suhaj, M. - Ruamsuke, P. - Gorinstein, S.
    Comparative characterisation of durian, mango and avocado.
    International Journal of Food Science and Technology. Roč. 45, č. 5 (2010), s. 921-929. ISSN 0950-5423. E-ISSN 1365-2621
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: Avocado * durian * mango
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 1.223, rok: 2010
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195284
     
     
  2. 2.
    0127060 - BFU-R 20033148 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Leontowicz, M. - Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Krzeminski, R. - Lojek, Antonín - Katrich, E. - Číž, Milan - Martin-Belloso, O. - Soliva-Fortuny, R. - Haruenkit, R. - Trakhtenberg, S.
    Apple and pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 51, č. 19 (2003), s. 5780-5785. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: apple * pear * peel
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.102, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025283
     
     
  3. 3.
    0127055 - BFU-R 20033143 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Martin-Belloso, O. - Katrich, E. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Gligelmo-Miguel, N. - Haruenkit, R. - Park, Y.S. - Jung, S.T. - Trakhtenberg, S.
    Comparison of the contents of the main biochemical compounds and the antioxidant activity of some Spanish olive oils as determined by four different radical scavenging tests.
    Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 14, č. 3 (2003), s. 154-159. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: olive oils * fatty acids * sterols
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 2.035, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025278
     
     
  4. 4.
    0126472 - BFU-R 20013032 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Martín-Belloso, O. - Park, Y. S. - Haruenkit, R. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Caspi, A. - Libman, I. - Trakhtenberg, S.
    Comparison of some biochemical characteristics of different citrus fruits.
    Food Chemistry. Roč. 74, č. 3 (2001), s. 309-315. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
    Klíčová slova: citrus fruits * dietary fiber * total polyphenols
    Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
    Impakt faktor: 1.156, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024701
     
     
  5. 5.
    0109156 - UEB-Q 20043079 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Cvikrová, Milena - Macháčková, Ivana - Haruenkit, R. - Park, Y. S. - Jung, S. T. - Yamamoto, K. - Ayala, A. L. M. - Katrich, E. - Trakhtenberg, S.
    Characterization of antioxidant compounds in Jaffa sweeties and white grapefruits.
    [Charakteristika antioxidačních látek extrahovaných z Jaffa sweeties a bílých grapefruitů.]
    Food Chemistry. Roč. 84, č. 4 (2004), s. 503-510. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA AV ČR IA63819; GA AV ČR KSK5020115
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
    Klíčová slova: citrus fruits * antioxidant compounds * antioxidative activities
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 1.535, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0016266
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.