Výsledky vyhledávání
- 1.0356876 - ÚEB 2011 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Poovarodom, S. - Haruenkit, R. - Vearasilp, S. - Namiesnik, J. - Cvikrová, Milena - Martincová, Olga - Ezra, A. - Suhaj, M. - Ruamsuke, P. - Gorinstein, S.
Comparative characterisation of durian, mango and avocado.
International Journal of Food Science and Technology. Roč. 45, č. 5 (2010), s. 921-929. ISSN 0950-5423. E-ISSN 1365-2621
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Avocado * durian * mango
Kód oboru RIV: EF - Botanika
Impakt faktor: 1.223, rok: 2010
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195284 - 2.0127060 - BFU-R 20033148 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Leontowicz, M. - Gorinstein, S. - Leontowicz, H. - Krzeminski, R. - Lojek, Antonín - Katrich, E. - Číž, Milan - Martin-Belloso, O. - Soliva-Fortuny, R. - Haruenkit, R. - Trakhtenberg, S.
Apple and pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets.
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 51, č. 19 (2003), s. 5780-5785. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
Klíčová slova: apple * pear * peel
Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
Impakt faktor: 2.102, rok: 2003
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025283 - 3.0127055 - BFU-R 20033143 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Gorinstein, S. - Martin-Belloso, O. - Katrich, E. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Gligelmo-Miguel, N. - Haruenkit, R. - Park, Y.S. - Jung, S.T. - Trakhtenberg, S.
Comparison of the contents of the main biochemical compounds and the antioxidant activity of some Spanish olive oils as determined by four different radical scavenging tests.
Journal of Nutritional Biochemistry. Roč. 14, č. 3 (2003), s. 154-159. ISSN 0955-2863. E-ISSN 1873-4847
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
Klíčová slova: olive oils * fatty acids * sterols
Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
Impakt faktor: 2.035, rok: 2003
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0025278 - 4.0126472 - BFU-R 20013032 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Gorinstein, S. - Martín-Belloso, O. - Park, Y. S. - Haruenkit, R. - Lojek, Antonín - Číž, Milan - Caspi, A. - Libman, I. - Trakhtenberg, S.
Comparison of some biochemical characteristics of different citrus fruits.
Food Chemistry. Roč. 74, č. 3 (2001), s. 309-315. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5004920
Klíčová slova: citrus fruits * dietary fiber * total polyphenols
Kód oboru RIV: BO - Biofyzika
Impakt faktor: 1.156, rok: 2001
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0024701 - 5.0109156 - UEB-Q 20043079 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Gorinstein, S. - Cvikrová, Milena - Macháčková, Ivana - Haruenkit, R. - Park, Y. S. - Jung, S. T. - Yamamoto, K. - Ayala, A. L. M. - Katrich, E. - Trakhtenberg, S.
Characterization of antioxidant compounds in Jaffa sweeties and white grapefruits.
[Charakteristika antioxidačních látek extrahovaných z Jaffa sweeties a bílých grapefruitů.]
Food Chemistry. Roč. 84, č. 4 (2004), s. 503-510. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA AV ČR IA63819; GA AV ČR KSK5020115
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5038910
Klíčová slova: citrus fruits * antioxidant compounds * antioxidative activities
Kód oboru RIV: EF - Botanika
Impakt faktor: 1.535, rok: 2004
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0016266