Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0453416 - BC 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    de Vargas, C. - Audic, S. - Henry, N. - Decelle, J. - Mahé, F. - Logares, R. - Lara, E. - Berney, C. - Le Bescot, N. - Probert, I. - Carmichael, M. - Poulain, J. - Romac, S. - Colin, S. - Aury, J.-M. - Bittner, L. - Chaffron, S. - Dunthorn, M. - Engelen, S. - Flegontova, Olga - Guidi, L. - Horák, Aleš - Jaillon, O. - Lima-Mendez, G. - Lukeš, Julius … celkem 54 autorů
    Eukaryotic plankton diversity in the sunlit ocean.
    Science. Roč. 348, č. 6237 (2015), UNSP 1261605. ISSN 0036-8075. E-ISSN 1095-9203
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: ribosomal RNA gene * protistan diversity * extreme diversity
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 34.661, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0254282
     
     
  2. 2.
    0092230 - BC 2008 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Day, J. G. - Lorenz, M. - Wilding, T.A. - Friedl, T. - Harding, K. - Pröschold, T. - Brennan, D. - Müller, J. - Santos, L. M. A. - Santos, M. F. - Osório, H.C. - Amaral, R. - Lukešová, Alena - Hrouzek, Pavel - Lukeš, Martin - Elster, Josef - Lukavský, Jaromír - Probert, I. - Ryan, M.J. - Benson, E. E.
    The use of physical and virtual infrastructures for the validation of algal cryopreservation methods in international culture collections.
    [Využití fyzické a virtuální infrastruktury při validaci metod kryoprezervace řas v mezinárodních sbírkách.]
    Cryo-letters. Roč. 28, č. 5 (2007), s. 359-376. ISSN 0143-2044. E-ISSN 1742-0644
    Grant ostatní: Evropská unie(XE) QLRT-2000-01645 (Cobra)
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60660521; CEZ:AV0Z60050516
    Zdroj financování: V - jiné veřejné zdroje
    Klíčová slova: cryopreservation * storage * culture collections
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Impakt faktor: 1.141, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0152609
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.