Výsledky vyhledávání
- 1.0130959 - FZU-D 960306 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Musil, Jindřich - Vlček, J. - Ježek, V. - Benda, M. - Kubásek, M. - Soukup, Ladislav
Interdiffusion between Ti and steel elements in Ti coating steel substrate couple.
Vacuum. Roč. 47, 6-8 (1996), s. 871-877. ISSN 0042-207X. E-ISSN 1879-2715.
[International Vacuum Congress IVC-13 /13./. Yokohama, 25.09.1995-29.09.1995]
Impakt faktor: 0.518, rok: 1996
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0029063 - 2.0130742 - FZU-D 960002 RIV HR eng J - Článek v odborném periodiku
Musil, Jindřich - Ježek, V. - Benda, M. - Kubásek, M. - Jandová, D. - Vlček, J.
Structure and surface morphology of sputtered polycrystalline and nanocrystaline Ti films.
Fizika. Roč. 4, č. 2 (1995), s. 343-349. ISSN 1330-0008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0028854 - 3.0129989 - FZU-D 940348 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Musil, Jindřich - Vlček, J. - Ježek, V. - Kubásek, M. - Čerstvý, R. - Tolg, T. - Benda, M. - Kolega, M. - Musil Jr., Jindřich
Plasma nitriding of sputtered Ti films.
Materials Science and Engineering A Structural Materials Properties Microstructure and Processing. Roč. 163, - (1993), s. 181-186. ISSN 0921-5093. E-ISSN 1873-4936.
[International Vacuum Congress and 8th International Conference on Solid State Surfaces (12.). Hague, 12.10.1992-16.10.1992]
Impakt faktor: 1.049, rok: 1993
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0028154 - 4.0104253 - FZU-D 20040595 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Houška, M. - Kubásek, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Kamarád, Jiří
Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure.
[Ohřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem.]
High Pressure Research. Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
Grant CEP: GA MZe EP9026
Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * warming
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.504, rok: 2004
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011527 - 5.0048622 - FZÚ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
[Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Grant CEP: GA MZe QF3287
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218