Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0130959 - FZU-D 960306 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Musil, Jindřich - Vlček, J. - Ježek, V. - Benda, M. - Kubásek, M. - Soukup, Ladislav
    Interdiffusion between Ti and steel elements in Ti coating steel substrate couple.
    Vacuum. Roč. 47, 6-8 (1996), s. 871-877. ISSN 0042-207X. E-ISSN 1879-2715.
    [International Vacuum Congress IVC-13 /13./. Yokohama, 25.09.1995-29.09.1995]
    Impakt faktor: 0.518, rok: 1996
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0029063
     
     
  2. 2.
    0130742 - FZU-D 960002 RIV HR eng J - Článek v odborném periodiku
    Musil, Jindřich - Ježek, V. - Benda, M. - Kubásek, M. - Jandová, D. - Vlček, J.
    Structure and surface morphology of sputtered polycrystalline and nanocrystaline Ti films.
    Fizika. Roč. 4, č. 2 (1995), s. 343-349. ISSN 1330-0008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0028854
     
     
  3. 3.
    0129989 - FZU-D 940348 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Musil, Jindřich - Vlček, J. - Ježek, V. - Kubásek, M. - Čerstvý, R. - Tolg, T. - Benda, M. - Kolega, M. - Musil Jr., Jindřich
    Plasma nitriding of sputtered Ti films.
    Materials Science and Engineering A Structural Materials Properties Microstructure and Processing. Roč. 163, - (1993), s. 181-186. ISSN 0921-5093. E-ISSN 1873-4936.
    [International Vacuum Congress and 8th International Conference on Solid State Surfaces (12.). Hague, 12.10.1992-16.10.1992]
    Impakt faktor: 1.049, rok: 1993
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0028154
     
     
  4. 4.
    0104253 - FZU-D 20040595 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Houška, M. - Kubásek, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Kamarád, Jiří
    Warming of olive oil processed by high hydrostatic pressure.
    [Ohřev olivového oleje zpracovaného vysokým hydrostatickým tlakem.]
    High Pressure Research. Roč. 24, č. 2 (2004), s. 303-308. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
    Grant CEP: GA MZe EP9026
    Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * warming
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.504, rok: 2004
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0011527
     
     
  5. 5.
    0048622 - FZÚ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
    Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
    [Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
    Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
    Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.