Výsledky vyhledávání
- 1.0423673 - ÚVGZ 2014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Totušek, J. - Balík, J.
Long term investigation of resveratrol content in moravian red wines in relation to climate conditions.
Global Change and Resilience: From Impacts to Responses : Proceedings of the 3rd annual Global Change and Resilience Conference. Brno: Global change research centre, Academy of Sciences of the Czech Republic, v. v. i, 2013 - (Stojanov, R.; Žalud, Z.; Cudlín, P.; Farda, A.; Urban, O.; Trnka, M.), s. 251-254. ISBN 978-80-904351-8-6.
[Global Change and Resilience. Brno (CZ), 22.05.2013-24.05.2013]
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: resveratrol * moravian red wine * climatic conditions
Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0229845 - 2.0356784 - ÚVGZ 2011 eng, ger C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Tříska, Jan - Kyseláková, M. - Veverka, J. - Balík, J.
Long term investigation of resveratrol content in moravian red wines.
Internationaler IVIF-kongress 2010. 24.-28. März 2010 /10./.. 2010.
[Environmental aspects in grape cultivation technology 25.03.2010. Stuttgart (DE), 24.03.-28.03.2010]
Grant CEP: GA MZe QI91B094
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: Moravian red wines * investigation of resveratrol
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195217 - 3.0102741 - UEK-B 20043042 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D.
The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds.
[Vliv zpracování hroznů na obsah resveratrolu a dalších fenolických látek.]
OIV - Congress 2004. Vienna: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. -.
[OIV - Congress 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
Grant CEP: GA MZe QD1155
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6087904
Klíčová slova: resveratrol * grapevine treatment * phenolic compounds
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010080 - 4.0102740 - UEK-B 20043041 RIV AT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
The distribution of resveratrol and other phenolic compounds in the berries and stems of the red vine.
[Distribuce resveratrolu a dalších fenolických látek v bobulích a třapinách červených odrůd révy vinné.]
OIV - Congress 2004. Rakousko: Markus Pirchner GesmbH, 2004, s. 1-8.
[OIV - Congerss 2004. Vienna (AT), 04.07.2004-09.07.2004]
Grant CEP: GA MZe QD1155
Klíčová slova: resveratrol * vine * phenolic compounds
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010079 - 5.0102738 - UEK-B 20043039 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Houška, M. - Strohalm, J. - Kocurová, K. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Poulíčková, I.
High pressure and foods.
[Vysoký tlak a potraviny.]
16th International Congress of Chemical and Process Engineering - CHISA 2004. Praha: Orgit Ltd., 2004, s. 1-16. ISBN 80-86059-40-5.
[International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA 2004 /16./. Praha (CZ), 22.08.2004-26.08.2004]
Grant CEP: GA MZe QF3287
Klíčová slova: food * high pressure * fruit-vegetable juices
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0010077