Výsledky vyhledávání
- 1.0555477 - ÚVGZ 2022 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Šnurkovič, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Jílek, L.
Čokoláda obohacená o sulforafan.
[Chocolate enriched with sulforaphane.]
2021. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v i., Výzkumný ústav potravinářský, Pure Food Czechia s.r.o. Datum udělení vzoru: 14.12.2021. Číslo vzoru: 35653
Institucionální podpora: RVO:86652079
Klíčová slova: chocolate * sulforaphane * broccoli sprouts * food * antioxidant
Obor OECD: Food and beverages
https://isdv.upv.cz/doc/FullFiles/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0035/uv035653.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330019 - 2.0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
[Chocolate with increased content of natural lignans.]
2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: chocolate * lignans
Obor OECD: Food and beverages
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653 - 3.0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
[Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551 - 4.0455097 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Šnurkovič, P. - Houška, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Pivo nebo nápoj na bázi piva s obsahem lignanů.
[Beer or beer-based beverage containing lignans.]
2015. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 07.09.2015. Číslo vzoru: 28612
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: beer * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028612.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255770 - 5.0455093 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek z obilných zrnin obohacený o lignany.
[Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28359
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: producing food * cereal grains * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028359.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255769 - 6.0455087 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Landfeld, A. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek z hydrolyzovaného kolagenu obohacený o lignany.
[Food article made of hydrolyzed collagen and enriched with lignans.]
2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 23.06.2015. Číslo vzoru: 28358
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: food products * collagen * lignans * Norway spruce
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0028/uv028358.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255729 - 7.0455079 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Híc, P. - Balík, J. - Kulichová, J. - Tříska, Jan - Strohalm, J. - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
Potravinářské výrobky typu pyré, džemy, pomazánky obohacené o lignany.
[Food products of the puree type, jams and spreads enriched with ligands.]
2015. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Centrum výzkumu globální změny, v. v. i. Datum udělení vzoru: 26.02.2015. Číslo vzoru: 27871
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: food products * jam * spread * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027871.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255723 - 8.0455057 - ÚVGZ 2016 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Balík, J. - Híc, P. - Soural, I. - Tománková, E. - Houška, M. - Strohalm, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, M. - Marešová, I.
Mošt, víno nebo nápoj na bázi vína se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
[Must, wine or beverage based on wine with increased content of natural ligands.]
2014. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta – Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů – Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 20.11.2014. Číslo vzoru: 27508
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: grape wine * must * natural ligands
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027508.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0255702 - 9.0357157 - ÚVGZ 2011 RIV CZ cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Houška, M. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Halama, R. - Adámek, L. - Průchová, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Balík, J. - Veverka, J. - Kyseláková, M. - Sobota, J.
Hroznová šťáva obohacená resveratrolem.
[Grape juice enriched with resveratrol.]
Praha: Úřad průmyslového vlastnictví, 2010. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský, v. v. i. - Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta - Masarykova unvierzita - Ústav systémové biologie a ekologie AV ČR, v. v. i. - Vinařství Valtice, s.r.o. Datum udělení vzoru: 07.02.2011. Číslo vzoru: 21725
Grant CEP: GA MZe QI91B094
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: grape juice * resveratrol
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1598748&lan=cs
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0195489 - 10.0343038 - FZÚ 2011 CZ cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Houška, M. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Heller, J. - Kamarád, Jiří
Zařízení pro realizaci vysokotlakých technologií.
Praha: Úřad průmyslového vlastnictví, 2005. Vlastník: Výzkumný ústav potravinářský. Datum udělení vzoru: 16.3.2005. Číslo vzoru: 15239
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
Klíčová slova: high-pressure technologies
Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0185612