Výsledky vyhledávání
- 1.0152600 - MBU-M 970173 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav - Hábová, V. - Rychtera, M.
Lactic acid production in a cell retention continuous culture using lignocellulosic hydrolysate as a substrate.
Journal of Biotechnology. Roč. 56, č. 1 (1997), s. 25-31. ISSN 0168-1656. E-ISSN 1873-4863
Grant CEP: GA ČR GA510/94/0648
Impakt faktor: 1.111, rok: 1997
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0050117 - 2.0152351 - MBU-M 960331 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Rychtera, M. - Paulová, L. - Náhlík, J. - Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav
Control strategy of fed-batch cultivations of yeasts.
Chemical Papers. Roč. 50, č. 4 (1996), s. 238-244. ISSN 0366-6352
Grant CEP: GA ČR GA510/94/0648
Impakt faktor: 0.140, rok: 1996
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0001025 - 3.0152288 - MBU-M 960243 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Rychtera, M. - Paulová, L. - Votruba, Jaroslav - Melzoch, K. - Fiala, J.
Optimization of discontinuous cultivation of Saccharomyces cerevisiae.
Folia Microbiologica. Roč. 41, č. 3 (1996), s. 289. ISSN 0015-5632. E-ISSN 1874-9356.
[Annual Conference on Yeast /25./. Smolenice, 24.04.1996-26.04.1996]
Impakt faktor: 0.225, rok: 1996
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0049809 - 4.0152281 - MBU-M 960236 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav - Schwippel, Jan - Rychtera, M. - Hábová, V.
Lactic acid production in a continuous culture using lignocellulosic hydrolysate as a substrate. Indentification of a physiological model.
Folia Microbiologica. Roč. 41, č. 2 (1996), s. 211-215. ISSN 0015-5632. E-ISSN 1874-9356
Grant CEP: GA ČR GA510/94/0648
Grant ostatní: Project Copernicus ERB-CIPA-CT94-0205
Zdroj financování: XE
Impakt faktor: 0.225, rok: 1996
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0049802 - 5.0152270 - MBU-M 960216 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav - Rychtera, M. - Hábová, V.
Bath lactic acid fermentation on lignocellulosic hydrolysate: identification of physiological model.
Potravinářské vědy. Roč. 14, č. 1 (1996), s. 1-11. ISSN 0862-8653
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0049791 - 6.0100375 - MBU-M 20040065 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Melzoch, K. - Votruba, Jaroslav - Sekavová, B. - Piterková, L. - Rychtera, M.
Thermophilic Bacteria Colony Growwth and its Consequences in the Food Industry.
[Růst kolonií termofilních bakterií a jejich význam pro potravinářský průmysl.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 22, č. 1 (2004), s. 1-8. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA ČR GA525/03/0375
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
Klíčová slova: thermophilic bacteria * colony growth
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0007877