Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0153964 - MBU-M 20010028 SK eng A - Abstrakt
    Haltrich, D. - Leitner, CH. - Mayr, P. - Nidetzky, B. - Kulbe, K. D. - Volc, Jindřich
    Transformation of sugars by pyranose oxidase - reaction engineering and process development.
    Applications of Biotechnology in Agriculture and Food Production. Nitra: Agroinstitute Nitra, 2000. s. L7.
    [Applications of Biotechnology in Agriculture and Food Production. 03.10.2000-05.10.2000, Nitra]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051456
     
     
  2. 2.
    0153963 - MBU-M 20010027 SK eng A - Abstrakt
    Mathä, R. - Leitner, CH. - Volc, Jindřich - Kulbe, K. D. - Haltrich, D.
    Purification and partial characterization of a new pyranose 2-dehydrogenase from Agaricus sp.
    Applications of Biotechnology in Agriculture and Food Production. Nitra: Agroinstitute Nitra, 2000. s. S11.
    [Applications of Biotechnoogy in Agriculture and Food Production. 03.10.2000-05.10.2000, Nitra]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051455
     
     
  3. 3.
    0153962 - MBU-M 20010026 SK eng A - Abstrakt
    Leitner, CH. - Volc, Jindřich - Kulbe, K. D. - Haltrich, D.
    Characterization of pyranose oxidase from the basiomycete Trametes multicolor.
    Appliations of Biotechnology in Agriculture and Food Production. Nitra: Agroinstitute Nitra, 2000. s. S10.
    [Applications of Biotechnology in Agriculture and Food Production. 03.10.2000-05.10.2000, Nitra]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051454
     
     
  4. 4.
    0153593 - MBU-M 20000155 CZ eng A - Abstrakt
    Sedmera, Petr - Halada, Petr - Haltrich, D. - Přikrylová, Věra - Volc, Jindřich
    Dvojnásobná oxidace aldos účinkem pyranosaoxidoreduktas.
    CUKRBLIK 2000. Prague: Mikrobilogický ústav AV ČR, 2000. s. -.
    [Cukrblik 2000 - současná glykobiologie, chemie a biochemie sacharidů v českých zemích. 15.03.2000, Prague]
    Grant CEP: GA ČR GA206/99/1191
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0051088
     
     
  5. 5.
    0153420 - MBU-M 990269 CA eng A - Abstrakt
    Haltrich, D. - Leitner, CH. - Nidetzky, B. - Kulbe, K. D. - Volc, Jindřich
    Pyranose oxidase from the white-rot fungus trametes multicolor.
    217th American Chemical Society National Meeting - abstracts. Anaheim: American Chemical Society, 1999. s. 110.
    [American Chemical Society National Meeting /217./. 21.03.1999-25.03.1999, Anaheim]
    Výzkumný záměr: CEZ:A53/98:Z5-020-9ii
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0050924
     
     
  6. 6.
    0153387 - MBU-M 990235 IT eng A - Abstrakt
    Leitner, CH. - Mayr, P. - Riva, S. - Volc, Jindřich - Kulbe, K. D. - Nidetzky, B. - Haltrich, D.
    Efficacious C-2 oxidation of mono- and oligosacchrides catalyzed by pyranose oxidase from Trametes multicolor.
    BIOTRANS 99. Giardini NaxosTaormina, 1999. s. 296.
    [International Symposium on Biocatalysis and Biotransformations BIOTRANS 99 /4./. 26.09.1999-01.10.1999, Giardini Naxos-Taormina]
    Grant CEP: GA MŠMT ME 116
    Výzkumný záměr: CEZ:A53/98:Z5-020-9ii
    Kód oboru RIV: EI - Biotechnologie a bionika
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0050891
     
     
  7. 7.
    0153164 - MBU-M 990033 AT eng A - Abstrakt
    Halada, Petr - Leitner, CH. - Volc, Jindřich - Haltrich, D.
    The use of MALDI-MS to design oligonucleotide hybridization probes for cloning cDNA encoding pyranose oxidase from Trametes multicolor.
    3.Igler MS-Tage - Programme, Abstracts. Innsbruck, 1999. s. P5.
    [Igler MS-Tage /3./. 04.02.1999-05.02.1999, Innsbruck]
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0050671
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.