Výsledky vyhledávání
- 1.0047215 - ÚVGZ 2007 SIGLE CZ eng A - Abstrakt
Houška, M. - Strohalm, J. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Otová, B. - Gresová, P.
Food safety issues of high pressure treated fruit/vegetable juices.
[Problematika bezpečnosti potravin u ovocno-zeleninových šťáv ošetřených vysokým tlakem.]
Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 99.
[EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: fruit/vegetable juices * hihg pressure * food safety
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138188 - 2.0047206 - ÚVGZ 2007 CZ eng A - Abstrakt
Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J.
Comparison of high pressure treatment, freezing and heat pasteurization on the stability of sulforaphane the juices containing brocolli.
[Porovnání vysokotlakého ošetření, mražení a tepelné pasterizace na stabilitu sulforafanu ve šťávách obsahujících brokolici.]
Book of Abstracts & Schedule. Praha, 2006. s. 94.
[EHPRG Meeting /44./. 04.09.2006-08.09.2006, Praha]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: high pressure treatment * vegetables juices * broccoli
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0138182