Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0162421 - UIACH-O 20020073 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Psota, V. - Bohačenko, I. - Hartmann, J. - Budinská, Marcela - Chmelík, Josef
    Comparison of the GFFF and LALLS methods for the measurement of starch granule size distribution in spring barley caryopses.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 108, č. 2 (2002), s. 200-203. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Grant ostatní: COPERNICUS(BE) ERB3512-PL979070
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: GFFF * barley * size distribution
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.702, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059736
     
     
  2. 2.
    0162369 - UIACH-O 20020020 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Plocková, Jana - Matulík, František - Chmelík, Josef
    Different elution modes and field programming in gravitational field-flow fractionation IV. Field programming achieved with channels of non-constant cross-sections.
    Journal of Chromatography A. Roč. 955, č. 1 (2002), s. 95-103. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: gravitational field-flow fractionation * field programming * hydrodynamic lift forces
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 3.098, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059687
     
     
  3. 3.
    0162346 - UIACH-O 20010097 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Chmelík, Josef - Krumlová, Andrea - Budinská, Marcela - Kruml, Tomáš - Psota, V. - Bohačenko, I. - Mazal, P. - Vydrová, H.
    Comparison of Size Characterization of Barley Starch Granules Determined by Electron and Optical Microscopy, Low Angle Laser Light Scattering and Gravitational Field-Flow Fractionation.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 107, č. 1 (2001), s. 11-17. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Grant ostatní: Copernicus(BE) ERB IC-15-CT98-0909
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: Barley * starch granules * size determination
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.862, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059664
     
     
  4. 4.
    0162270 - UIACH-O 20010015 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Plocková, Jana - Chmelík, Josef
    Different elution modes and field programming in gravitational field-flow fractionation. III. Field programming by flow-rate gradient generated by a programmable pump.
    Journal of Chromatography A. Roč. 918, č. 2 (2001), s. 361-370. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: field-flow fractionation * field programming * flow-rate gradients
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.793, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059589
     
     
  5. 5.
    0162256 - UIACH-O 20010020 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Janoušková, Jana - Budinská, Marcela - Plocková, Jana - Chmelík, Josef
    Optimization of experimental conditions for the separation of small and large starch granules by gravitational field-flow fractionation.
    Journal of Chromatography A. Roč. 914, 1-2 (2001), s. 183-187. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Grant ostatní: Copernicus(BE) ERB3512-PL979070
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4031919
    Klíčová slova: field-flow fractionation * optimization * flow-rate gradients
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.793, rok: 2001
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059575
     
     
  6. 6.
    0162182 - UIACH-O 200009 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Plocková, Jana - Chmelík, Josef
    Different elution modes and field programming in gravitational field-flow fractionation. 2. Experimental verification of the range of conditions for flow-rate and carrier liquid density programming.
    Journal of Chromatography A. Roč. 868, č. 2 (2000), s. 217-227. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.551, rok: 2000
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059502
     
     
  7. 7.
    0162139 - UIACH-O 990023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Chmelík, Josef
    Different elution modes and field programming in gravitational field-flow fractionation. I. A theoretical approach.
    Journal of Chromatography A. Roč. 845, 1+2 (1999), s. 285-291. ISSN 0021-9673. E-ISSN 1873-3778
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.520, rok: 1999
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059459
     
     
  8. 8.
    0162126 - UIACH-O 990026 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Chmelík, Josef
    Využití field-flow frakcionace pro měření vlastností makromolekul a částic.
    [Measurements of properties of macromolecules and particles by field-flow fractionation.]
    Chemické listy. Roč. 93, č. 11 (1999), s. 670-677. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.190, rok: 1999
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0059446
     
     
  9. 9.
    0162055 - UIACH-O 980047 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
    Chmelík, Josef - Krumlová, Andrea - Čáslavský, Josef
    Characterization of starch materials from barley by gravitational field-flow fractionation and matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry.
    Chemical Papers. Roč. 52, - (1998), s. 360-361. ISSN 0366-6352
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031805; GA MŠMT OK 348; GA AV ČR IPP2020702
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 0.156, rok: 1998
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0001192
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.