Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0131766 - FZU-D 980482 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Lahoubi, M. - Fillion, G. - Harat, A. - Bioud, H. - Haen, P. - Diviš, M. - Hejtmánek, Jiří - Nekvasil, Vladimír
    Magnetic properties and thermal expansion of DyBa2Cu3O7-ë.
    Journal of Alloys and Compounds. 275-277, - (1998), s. 591-593. ISSN 0925-8388. E-ISSN 1873-4669
    Grant CEP: GA AV ČR IAA110408
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 0.880, rok: 1998
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0029813
     
     
  2. 2.
    0131321 - FZU-D 970232 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Vratislav, S. - Dlouhá, M. - Hejtmánek, Jiří - Jirák, Zdeněk - Knížek, Karel
    Structure properties and oxygen content in Y0.6Ca0.2Ba2Cu3Oy (y=6.03-6.89) by neutron diffraction.
    Physica B-Condensed Matter. 234-236, - (1997), s. 928-930. ISSN 0921-4526. E-ISSN 1873-2135
    Grant CEP: GA AV ČR IAA110408
    Impakt faktor: 0.991, rok: 1997
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0029394
     
     
  3. 3.
    0131254 - FZU-D 970350 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Hejtmánek, Jiří - Jirák, Zdeněk - Knížek, Karel - Dlouhá, M. - Vratislav, S.
    Oxygen content and superconductivity in Y0.8Ca0.2Ba2Cu3Oy (y=6.03-6.89).
    Physical Review. B. Roč. 54, č. 22 (1996), s. 16226-16233. ISSN 0163-1829
    Grant CEP: GA AV ČR IAA110408
    Impakt faktor: 2.975, rok: 1996
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0029331
     
     
  4. 4.
    0131000 - FZU-D 960355 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Jirák, Zdeněk - Hejtmánek, Jiří - Knížek, Karel - Sonntag, R.
    Carbonate groups and the superconductivity in 123 cuprates Y0.9Ca0.2Ba2Cu3-xCxOy.
    Physica. C. Roč. 267, - (1996), s. 225-232. ISSN 0921-4534. E-ISSN 1873-2143
    Grant CEP: GA AV ČR IAA110408
    Impakt faktor: 1.723, rok: 1996
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0029096
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.