Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0130300 - FZU-D 940591 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Šesták, Jaroslav - Leitner, J. - Yokokawa, H. - Štěpánek, Bedřich
    Thermodynamics and phase equilibria data in the S-Ga-Sb system auxiliary to the growth of doped GaSb single crystals.
    Thermochimica Acta. Roč. 245, - (1994), s. 189-206. ISSN 0040-6031. E-ISSN 1872-762X
    Grant CEP: GA AV ČR IA210128; GA ČR GA104/94/0706
    Impakt faktor: 0.612, rok: 1994
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0000451
     
     
  2. 2.
    0130240 - FZU-D 940490 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Moiseev, G. - Vatolin, N. - Šesták, Jaroslav
    Estimation and revision of some thermodynamic data in the YBaCuO system. III. Heat capacities.
    Thermochimica Acta. Roč. 237, - (1994), s. 409-419. ISSN 0040-6031. E-ISSN 1872-762X
    Grant CEP: GA AV ČR IA210128
    Impakt faktor: 0.612, rok: 1994
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0000448
     
     
  3. 3.
    0130239 - FZU-D 940489 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Moiseev, G. - Vatolin, N. - Šesták, Jaroslav
    Estimation and revision of some thermodynamic data in the YBaCuO system. II. Standard entropies of formation.
    Thermochimica Acta. Roč. 237, - (1994), s. 401-407. ISSN 0040-6031. E-ISSN 1872-762X
    Grant CEP: GA AV ČR IA210128
    Impakt faktor: 0.612, rok: 1994
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0000447
     
     
  4. 4.
    0130238 - FZU-D 940488 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Moiseev, G. - Vatolin, N. - Šesták, Jaroslav
    Estimation and revision of some thermodynamic data in the YBaCuO system.I. Values of H.sup.teta..sub.298-H.sup.teta..sub0 and temperatures of the phase transformations.
    Thermochimica Acta. Roč. 237, - (1994), s. 391-400. ISSN 0040-6031. E-ISSN 1872-762X
    Grant CEP: GA AV ČR IA210128
    Impakt faktor: 0.612, rok: 1994
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0000446
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.