Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0145605 - GLU-S 20023043 RIV FR eng J - Článek v odborném periodiku
    Frýda, J. - Hladil, Jindřich - Vokurka, K.
    Seawater strontium isotope curve at the Silurian/Devonian boundary: a study of the global Silurian/Devonian boundary stratotype.
    Geobios. Roč. 35, č. 1 (2002), s. 21-28. ISSN 0016-6995. E-ISSN 1777-5728
    Grant CEP: GA ČR GA205/98/0454; GA ČR GA205/01/0143
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z3013912
    Klíčová slova: strontium chemostratigraphy * Silurian/Devonian * Barrandian area
    Kód oboru RIV: DB - Geologie a mineralogie
    Impakt faktor: 0.410, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0043179
     
     
  2. 2.
    0145172 - GLU-S 20013123 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Slavík, Ladislav
    Lower Devonian conodonts from the Karlík Valley and Na Branžovech sections in the Barrandian area, Czech Republic, and their significance for Pragian conodont zonation.
    Acta Geologica Polonica. Roč. 51, č. 3 (2001), s. 253-271. ISSN 0001-5709. E-ISSN 2300-1887
    Grant CEP: GA ČR GA205/98/0454; GA ČR GA205/98/1347
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z3013912
    Klíčová slova: Conodonts * Barrandian * Pragian
    Kód oboru RIV: DB - Geologie a mineralogie
    https://geojournals.pgi.gov.pl/agp/article/view/9913/8446
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0042785
     
     
  3. 3.
    0144946 - GLU-S 990169 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Hladil, Jindřich - Bek, Jiří
    Distances between the Early/Middle Devonian Gondwana and Laurussia: Faunal and Spore Dispersals as Compared with Paleomagnetic Data on Paleolatitudes.
    International Journal of Exploration Geophysics, Remote Sensing and Environment. Roč. 2, - (1998), s. 29-33. ISSN 1211-359x
    Grant CEP: GA ČR GA205/98/0454; GA ČR GA205/98/1347
    Kód oboru RIV: DB - Geologie a mineralogie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0042567
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.