Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0194585 - UOCHB-X 20020256 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Kroutil, J. - Trnka, T. - Buděšínský, Miloš - Černý, M.
    Aziridine ring cleavage by nucleophiles in epimino derivatives of 1,6-anhydro-á-D-hexopyranoses.
    European Journal of Organic Chemistry. č. 15 (2002), s. 2449-2459. ISSN 1434-193X. E-ISSN 1099-0690
    Grant CEP: GA ČR GA203/01/0862
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905
    Klíčová slova: carbohydrates
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 2.195, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0090259
     
     
  2. 2.
    0166931 - UCHP-M 20030248 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kroutil, J. - Karban, Jindřich - Buděšínský, Miloš
    Utilization of Nosylepimines of 1,6-Anhydro-beta-D-hexopyranoses for the Preparation of Halogenated Aminosaccharides.
    Carbohydrate Research. Roč. 338, č. 24 (2003), s. 2825-2833. ISSN 0008-6215. E-ISSN 1873-426X
    Grant CEP: GA ČR GA203/01/0862
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905; CEZ:AV0Z4072921
    Klíčová slova: ring opening reactions * stereospedific synthesis * NMR data
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 1.533, rok: 2003
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0064039
     
     
  3. 3.
    0166676 - UCHP-M 20020373 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kroutil, J. - Karban, Jindřich - Trnka, T. - Buděšínský, Miloš - Černý, M.
    Preparation of O-, S- and N-Benzyl Derivatives of 1,6-Anhydro-beta-D-Hexopyranoses via Aziridine Ring Opening.
    Collection of Czechoslovak Chemical Communications. Roč. 67, č. 12 (2002), s. 1805-1819. ISSN 0010-0765
    Grant CEP: GA ČR GA203/01/0862
    Výzkumný záměr: CEZ:MSM 113100001
    Klíčová slova: carbohydrates * stereospecific synthesis * NMR spectroscopy
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 0.848, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0063791
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.