Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0021414 - ÚIACH 2006 IT eng A - Abstrakt
    Čáslavský, Josef - Benešová, Karolína - Kotlaříková, Pavla - Karásek, Pavel - Varaďová-Ostrá, Elena - Pól, Jaroslav - Řihák, Pavel
    Separation and identification of diterpenoic glycosides extracted from Stevia rebaudiana by liquid chromatography – ion trap mass spectrometry.
    [Separace a identifikace diterpenových glykosidů extrahovaných z rostliny Stevia rebaudiana pomocí LC/IT-MS.]
    23rd Informal Meeting on Mass Spectrometry. Padova: Servizi Grafici Editoriali, 2005. s. 143-144. ISBN 88-86281-96-X.
    [IMMS. Informal Meeting on Mass Spectrometry /23./. 15.05.2005-19.05.2005, Primiero]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA4031104; GA ČR GA203/03/0859
    Klíčová slova: diterpene glycosides * LC/IT-MS * pressurized solvent extraction
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0110393
     
     
  2. 2.
    0021375 - ÚIACH 2006 CZ eng A - Abstrakt
    Karásek, Pavel - Planeta, Josef - Roth, Michal
    Pressurized hot water extraction as a source of aqueous solubility data of polycyclic aromatic hydrocarbons: Instrumental aspects and experimental results.
    [Extrakce stlačenou horkou vodou jako zdroj údajů o rozpustnosti polycyklických aromatických uhlovodíků ve vodě: přístrojové aspekty a experimentální data.]
    11th International Symposium on Separation Sciences. Book of Abstracts. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2005 - (Jandera, P.). s. 17-18. ISBN 80-7194-771-7.
    [International Symposium on Separation Sciences (ISSS 2005) /11./. 12.09.2005-14.09.2005, Pardubice]
    Grant CEP: GA ČR GA203/03/0859; GA ČR GA203/05/2106; GA AV ČR IAA4031301; GA AV ČR KJB400310504
    Klíčová slova: pressurized hot water * polycyclic aromatic hydrocarbons * aqueous solubility
    Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0110357
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.