Výsledky vyhledávání
- 1.0082586 - MBÚ 2007 RIV SIGLE CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Olšovská, Jana - Jelínková, Markéta - Man, Petr - Flieger, Miroslav - Koběrská, Markéta
HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS.
[Stanovení stopového množství linkomycinu ve fermentační tekutině modifikovaných kmenů Streptomyces metodou HPLC a UPLC.]
International Symposium on the Genetics of Industrial Microorgaanisms /10./. Praha: Verlag, 2006, s. 25-25.
[International Symposium on the Genetics of Industrial Microorganisms /10./. Praha (CZ), 24.06.2006-28.06.2006]
Grant CEP: GA ČR GA204/05/0616
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: hplc * uplc
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0146108