Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0082586 - MBÚ 2007 RIV SIGLE CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Olšovská, Jana - Jelínková, Markéta - Man, Petr - Flieger, Miroslav - Koběrská, Markéta
    HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS.
    [Stanovení stopového množství linkomycinu ve fermentační tekutině modifikovaných kmenů Streptomyces metodou HPLC a UPLC.]
    International Symposium on the Genetics of Industrial Microorgaanisms /10./. Praha: Verlag, 2006, s. 25-25.
    [International Symposium on the Genetics of Industrial Microorganisms /10./. Praha (CZ), 24.06.2006-28.06.2006]
    Grant CEP: GA ČR GA204/05/0616
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
    Klíčová slova: hplc * uplc
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0146108
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.