Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0000433 - ÚOCHB 2005 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Stránský, Karel - Zarevúcka, Marie - Wimmer, Zdeněk
    Gas chromatography analysis of blackcurrant oil in relation to its stability.
    [Analýza oleje z černého rybízu v souvislosti s jeho stabilitou pomocí plynové chromatografie.]
    Food Chemistry. Roč. 92, - (2005), 569-573. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA MŠMT 1P04OCD13.10
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z4055905
    Klíčová slova: blackcurrant oil * Ribes nigrum * triacylglycerol
    Kód oboru RIV: CC - Organická chemie
    Impakt faktor: 1.811, rok: 2005
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0017685
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.