Vývoj bezlepkového pečiva s vysokou nutriční hodnotou využitím nových technologických postupů a netradičních potravinářských surovin a posouzení zdravotních rizik
Název projektu
TH03010019
Poskytovatel
GA TA ČR
Doba řešení
2018 - 2021
Příjemce projektu
Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
(Spolu)řešitel projektu
Sánchez
Tlaskalová-Hogenová
Hábová
Katal.org.
CAV
Odkazy
(1) - Abstrakt
(3) - Článek v odborném časopise
Soubor
Projekty
Novou verzi záznamu vytvořte pouze v případě, že budete měnit uložené soubory, neboť bude mít přiděleno nové DOI. Pokud nebudete měnit soubory, ale pouze metadatový popis, editujte současnou verzi záznamu.
Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom
jak používáme cookies.