Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^cav_un_auth 0047499 230g^"
  1. 1.
    ProjektCharakteristické rysy imunitní odpovědi na pšeničné bílkoviny u alergiků a celiaků
    Název projektuGA310/05/2245
    PoskytovatelGA ČR
    Doba řešení2005 - 2007
    Příjemce projektu Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (10) - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
    (6) - Článek v odborném časopise
    (1) - Část monografie
    SouborProjekty
  2. 2.
    Projekt-
    Název projektuIAA7020808
    PoskytovatelGA AV ČR
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (11) - Abstrakt
    (11) - Článek v odborném časopise
    (3) - Část monografie
    SouborProjekty
  3. 3.
    Projekt-
    Název projektuIAC5020103
    PoskytovatelGA AV ČR
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (1) - Článek v odborném časopise
    SouborProjekty
  4. 4.
    Projekt-
    Název projektuME 416
    PoskytovatelGA MŠk
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (3) - Článek v odborném časopise
    SouborProjekty
  5. 5.
    Projekt-
    Název projektuNI5051
    PoskytovatelGA MZd
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (3) - Abstrakt
    (8) - Článek v odborném časopise
    (2) - Část monografie
    SouborProjekty
  6. 6.
    Projekt-
    Název projektuGA310/00/1373
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (2) - Abstrakt
    (8) - Článek v odborném časopise
    SouborProjekty
  7. 7.
    Projekt-
    Název projektuGA310/93/1094
    (Spolu)řešitel projektu Tučková
    PoznámkaPříjemce
    Katal.org.CAV
    Odkazy (9) - Konferenční příspěvek (zahraniční konference)
    (9) - Článek v odborném časopise
    SouborProjekty


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.