Výsledky vyhledávání
- 1.0476359 - ÚACH 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Vinod, V.T.P. - Waclawek, S. - Senan, Ch. - Kupčík, Jaroslav - Pešková, K. - Černík, M. - Somashekarappa, H. M.
Gum karaya (Sterculia urens) stabilized zero-valent iron nanoparticles: characterization and applications for the removal of chromium and volatile organic pollutants from water.
RSC Advances. Roč. 7, č. 23 (2017), s. 13997-14009. E-ISSN 2046-2069
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015073
Institucionální podpora: RVO:61388980
Klíčová slova: nanoscale zerovalent iron * ray photoelectron-spectroscopy * groundwater remediation * hexavalent chromium * xanthan gum * guar gum * waste-water
Obor OECD: Inorganic and nuclear chemistry
Impakt faktor: 2.936, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0272876Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Gum.pdf 0 4.3 MB CC BY 3.0 licence Vydavatelský postprint povolen - 2.0027907 - ÚH 2006 RIV SK slo J - Článek v odborném periodiku
Hojerová, J. - Štern, Petr - Zsemlye, R.
Reológia potravinárskych hydrokoloidov.
[Rheology of food hydrocolloids.]
Bulletin potravinárského výskumu. Roč. 44, 1-2 (2005), s. 83-99. ISSN 0231-9950
Grant CEP: GA AV ČR(CZ) IAA2060404
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: rheology * hydrocolloids * xanthan
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0117925