Výsledky vyhledávání
- 1.0492526 - BFÚ 2019 RIV FR eng J - Článek v odborném periodiku
Vargova, J. - Mikeš, J. - Jendželovský, R. - Mikesová, L. - Kucharová, B. - Culka, L. - Fedr, Radek - Remšík, Jan - Souček, Karel - Kozubík, Alois - Fedoročko, P.
Hypericin affects cancer side populations via competitive inhibition of BCRP.
Biomedicine & Pharmacotherapy. Roč. 99, MAR 2018 (2018), s. 511-522. ISSN 0753-3322. E-ISSN 1950-6007
Institucionální podpora: RVO:68081707
Klíčová slova: cell lung-cancer * stem-like cells * photodynamic therapy * johns-wort * in-vitro
Obor OECD: Pharmacology and pharmacy
Impakt faktor: 3.743, rok: 2018
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0286025 - 2.0339251 - MBÚ 2010 CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Šavel, J. - Košín, P. - Brož, A. - Sigler, Karel
Convenient monitoring of brewery fermentation course by refractometry.
Kvasný průmysl. Roč. 55, č. 4 (2009), s. 94-99. ISSN 0023-5830
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: wort * fermentation * refractometry
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0182833 - 3.0329181 - ÚIACH 2010 AT eng A - Abstrakt
Čmelík, Richard - Křivánková, Jana - Šalplachta, Jiří - Bobálová, Janette
Comparative analysis of wort oligosaccharides by means of HPLC-RI and -MS techniques employing different types of chromatographic columns.
[Srovnávací analýza oligosacharidů obsažených ve sladině pomocí HPLC-RI a -MS s využitím různých typů chromatografických kolon.]
Euroanalysis 2009. Abstracts. Innsbruck: EuCheMS, 2009. P063-A2.
[Euroanalysis 2009. 06.09.2009-10.09.2009, Innsbruck]
Grant CEP: GA MŠMT 2B06037
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
Klíčová slova: oligosaccharides * HPLC * wort
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0175284 - 4.0327361 - MBÚ 2010 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Sigler, Karel - Matoulková, D. - Dienstbier, M. - Gabriel, P.
Net effect of wort osmotic pressure on fermentation course, yeast vitality, beer flavor, and haze.
[Čistý vliv osmotického tlaku na průběh fermentace, vitalitu kvasnic, chuť a zákal piva.]
Applied Microbiology and Biotechnology. Roč. 82, č. 6 (2009), s. 1027-1035. ISSN 0175-7598. E-ISSN 1432-0614
Grant CEP: GA MŠMT 1M0570
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50200510
Klíčová slova: wort osmolarity * high-gravity brewing * fermentation course
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
Impakt faktor: 2.896, rok: 2009
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174195