Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0517303 - ÚTAM 2020 RIV CZ cze O - Ostatní výsledky
    Slížková, Zuzana
    Zdroje solí a jejich působení ve zdivu.
    [Sources of water-soluble salts in masonry.]
    2019
    Institucionální podpora: RVO:68378297
    Klíčová slova: water-soluble salts * degradation * conservation * deterioration * masonry
    Obor OECD: Materials engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303480
     
     
  2. 2.
    0382502 - GLÚ 2013 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Vařilová, Z. - Přikryl, R. - Cílek, Václav
    Pravcice Rock Arch (Bohemian Switzerland National Park, Czech Republic) deterioration due to natural and anthropogenic weathering.
    Environmental Earth Sciences. Roč. 63, 7/8 (2011), s. 1861-1878. ISSN 1866-6280. E-ISSN 1866-6299
    Grant CEP: GA ČR GA205/08/0676
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z30130516
    Klíčová slova: Upper Cretaceous sandstone * rock arch * Bohemian Cretaceous basin * weathering processes * mineralogy of efflorescence * water soluble salts chemistry
    Kód oboru RIV: DB - Geologie a mineralogie
    Impakt faktor: 1.059, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0212704
     
     
  3. 3.
    0364644 - ÚSMH 2012 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Přikryl, R. - Weishauptová, Zuzana - Novotná, M. - Přikrylová, J. - Šťastná, A.
    Physical and mechanical properties of the repaired sandstone ashlars in the facing masonry of the Charles Bridge in Prague (Czech Republic) and an analytical study for the causes of its rapid decay.
    Environmental Earth Sciences. Roč. 63, 7/8 (2011), s. 1623-1639. ISSN 1866-6280. E-ISSN 1866-6299
    Grant CEP: GA ČR GA205/08/0676
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z30460519
    Klíčová slova: natural stone * weathering * water soluble salts
    Kód oboru RIV: AL - Umění, architektura, kulturní dědictví
    Impakt faktor: 1.059, rok: 2011
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0200075
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.