Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0557084 - MBÚ 2023 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Sedláček, I. - Holochová, P. - Busse, H. - Koublová, V. - Králová, S. - Švec, P. - Sobotka, Roman - Staňková, E. - Pilný, Jan - Šedo, O. - Smolíková, J. - Sedlář, K.
    Characterisation of Waterborne Psychrophilic Massilia Isolates with Violacein Production and Description of Massilia antarctica sp. nov.
    Microorganisms. Roč. 10, č. 4 (2022), č. článku 704. E-ISSN 2076-2607
    Výzkumná infrastruktura: CIISB II - 90127; CzechPolar2 - 90078
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: emended description * lipid-composition * bacteria * genome * database * soil * gene * classification * degradation * restriction * Massilia * violacein * psychrophilic * description * whole-genome sequencing * Antarctica
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 4.5, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2076-2607/10/4/704
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0331255
     
     
  2. 2.
    0550061 - MBÚ 2022 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Sedláček, I. - Holochová, P. - Sobotka, Roman - Busse, H.-J. - Švec, P. - Králová, S. - Šedo, O. - Pilný, Jan - Staňková, E. - Koublová, V. - Sedlář, K.
    Classification of a Violacein-Producing Psychrophilic Group of Isolates Associated with Freshwater in Antarctica and Description of Rugamonas violacea sp. nov.
    Microbiology Spectrum. Roč. 9, č. 1 (2021), č. článku e00452-21. ISSN 2165-0497. E-ISSN 2165-0497
    Výzkumná infrastruktura: CzechPolar2 - 90078; CIISB II - 90127
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: psychrophiles * Rugamonas * taxonomy * Antarctica * violacein * species description
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 9.043, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://journals.asm.org/doi/10.1128/Spectrum.00452-21
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0325922
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.