Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0470314 - ÚVGZ 2017 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
    Kýhos, K. - Vokurka, J. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Houška, J.
    Sirup s homogenátem smrkových výhonků a extraktem lignanů ze smrkových suků.
    [Syrup with spruce shoots homogenate and with the extract of lignans from spruce knots.]
    Interní kód: Ligspruce1 ; 2016
    Technické parametry: Zvýšení antioxidační kapacity výrobku
    Ekonomické parametry: Zvýšení poptávky po sirupu po přídavku smrkového homogenátu a extraktu lignanů
    Grant CEP: GA MZe QJ1210258
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: syrup * spruce shoots * extract * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267989
     
     
  2. 2.
    0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
    Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
    [Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
    2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551
     
     
  3. 3.
    0423954 - ÚEB 2014 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Čopíková, J. - Moravcová, J. - Wimmer, Zdeněk - Opletal, L. - Lapčík, O. - Drašar, P.
    NÁHRADNÍ SLADIDLA.
    [Artificial Sweeteners.]
    Chemické listy. Roč. 107, č. 11 (2013), s. 867-874. ISSN 0009-2770. E-ISSN 1213-7103
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: FRUCTOSE CORN SYRUP * LONG-TERM TOXICITY * NATURAL COMPOUNDS
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.196, rok: 2013
    http://www.chemicke-listy.cz/docs/full/2013_11_867-874.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0230003
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2013_Copikova_CHEMICKE LISTY_867.pdf0429.2 KBJinápovolen
     
     
  4. 4.
    0332030 - ÚIACH 2010 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dostálek, P. - Gabrovská, D. - Rysová, J. - Mena, M. C. - Hernando, A. - Méndez, E. - Chmelík, Josef - Šalplachta, Jiří
    Determination of gluten in glucose syrups.
    [Stanovení glutenu v glukózových sirupech.]
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 22, č. 7-8 (2009), s. 762-765. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Grant CEP: GA MZe 1B53002
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40310501
    Klíčová slova: glucose syrup * gluten determination * celiac disease
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Impakt faktor: 2.423, rok: 2009
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177387
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.