Výsledky vyhledávání
- 1.0470314 - ÚVGZ 2017 RIV CZ cze L - Prototyp, funkční vzorek
Kýhos, K. - Vokurka, J. - Strohalm, J. - Landfeld, A. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Houška, J.
Sirup s homogenátem smrkových výhonků a extraktem lignanů ze smrkových suků.
[Syrup with spruce shoots homogenate and with the extract of lignans from spruce knots.]
Interní kód: Ligspruce1 ; 2016
Technické parametry: Zvýšení antioxidační kapacity výrobku
Ekonomické parametry: Zvýšení poptávky po sirupu po přídavku smrkového homogenátu a extraktu lignanů
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: syrup * spruce shoots * extract * lignans
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267989 - 2.0469755 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
Vokurka, J. - Kopal, J. - Kýhos, K. - Strohalm, J. - Houška, M. - Landfeld, A. - Novotná, P. - Híc, P. - Balík, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Potravinářský výrobek typu sirupu s obsahem smrkových výhonků a lignanů.
[Food product-type of syrup containing spruce shoots and lignans.]
2016. Vlastník: Kitl s.r.o. - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i. - Zahradnická fakulta Mendelovy univerzity v Brně. - Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i. Datum udělení vzoru: 21.06.2016. Číslo vzoru: 29560
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: syrup * spruce shoots * lignans * extract
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0029/uv029560.pdf
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267551