Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0536881 - ÚMCH 2022 RIV HU eng J - Článek v odborném periodiku
    Kisiel, M. - Mossety-Leszczak, B. - Strachota, Beata - Strachota, Adam
    Achieving structural anisotropy of liquid crystalline epoxy by manipulation with crosslinking parameters.
    Express Polymer Letters. Roč. 15, č. 3 (2021), s. 274-287. ISSN 1788-618X. E-ISSN 1788-618X
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: polymer composites * smart polymers * thermosetting resins
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 3.952, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    http://www.expresspolymlett.com/issue.php?y=2021&n=3
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0316388
     
     
  2. 2.
    0494383 - ÚMCH 2019 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Velychkivska, Nadiia - Starovoytova, Larisa - Březina, V. - Hanyková, L. - Hill, J. P. - Labuta, J.
    Improving the colloidal stability of temperature-sensitive poly(N-isopropylacrylamide) solutions using low molecular weight hydrophobic additives.
    ACS Omega. Roč. 3, č. 9 (2018), s. 11865-11873. ISSN 2470-1343. E-ISSN 2470-1343
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: smart polymers * poly(N-isopropylacrylamide) * phase separation
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 2.584, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287663
     
     
  3. 3.
    0490533 - ÚMCH 2019 CZ eng A - Abstrakt
    Gadek, Magdalena - Matějka, Libor - Strachota, Beata
    Smart and self-healing photosensitive polymers.
    Career in Polymers X, Book of Abstracts. Prague: Institute of Macromolecular Chemistry, CAS, 2018. L-17. ISBN 978-80-85009-90-3.
    [Workshop “Career in Polymers X”. 22.06.2018-23.06.2018, Prague]
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: smart polymers * photocrosslinking
    Obor OECD: Polymer science
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0284846
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.