Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0553499 - MBÚ 2023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Basinas, P. - Rusín, J. - Chamrádová, K. - Malachová, K. - Rybková, Z. - Novotný, Čeněk
    Fungal pretreatment parameters for improving methane generation from anaerobic digestion of corn silage.
    Bioresource Technology. Roč. 345, FEB 2022 (2022), č. článku 126526. ISSN 0960-8524. E-ISSN 1873-2976
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: enhanced biogas production * pleurotus-ostreatus * lignocellulosic biomass * microbial pretreatment * enzymatic-hydrolysis * rice straw * degradation * strategies * impact * waste * Anaerobic digestion * Corn silage * Biological pretreatment * White rot fungi * Pleurotus ostreatus
    Obor OECD: Microbiology
    Impakt faktor: 11.4, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096085242101868X?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0331783
     
     
  2. 2.
    0466684 - ÚVGZ 2017 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Baldíková, Eva - Politi, D. - Maděrová, Zdeňka - Pospíšková, K. - Sidiras, D. - Šafaříková, Miroslava - Šafařík, Ivo
    Utilization of magnetically responsive cereal by-product for organic dye removal.
    Journal of the Science of Food and Agriculture. Roč. 96, č. 6 (2016), s. 2204-2214. ISSN 0022-5142. E-ISSN 1097-0010
    Grant CEP: GA ČR GA13-13709S
    Grant ostatní: GA MŠk(CZ) LO1305
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: modified rice straw * aqueous-solution * methylene-blue * wheat-straw * activated carbon * cost adsorbents * crystal violet * anionic dyes * adsorption * acid * barley straw * magnetic modification * magnetic adsorbent * microwave-assisted synthesis * organic dyes
    Kód oboru RIV: GC - Pěstování rostlin, osevní postupy
    Impakt faktor: 2.463, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0264933
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.