Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0576333 - ÚFM 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Ji, Y. - Frentrup, M. - Zhang, X. - Pongrácz, Jakub - Fairclough, S. M. - Liu, Y. - Zhu, T. - Oliver, Rachel A.
    Porous pseudo-substrates for InGaN quantum well growth: Morphology, structure, and strain relaxation.
    Journal of Applied Physics. Roč. 134, č. 14 (2023), č. článku 145102. ISSN 0021-8979. E-ISSN 1089-7550
    Institucionální podpora: RVO:68081723
    Klíčová slova: InGaN * MQW * porosification * AFM * XRD * strain relaxation
    Obor OECD: Condensed matter physics (including formerly solid state physics, supercond.)
    Impakt faktor: 3.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://pubs.aip.org/aip/jap/article/134/14/145102/2916034/Porous-pseudo-substrates-for-InGaN-quantum-well
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345962
     
     
  2. 2.
    0561898 - FZÚ 2023 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Hajian, A. - Artemenko, Anna - Kromka, Alexander - Schwarz, S. - Schneider, M. - Dragounová, Kateřina - Adaikkan, M. - Zellner, C. - Schmid, U.
    Impact of sintering temperature on phase composition, microstructure, and porosification behavior of LTCC substrates.
    Journal of the European Ceramic Society. Roč. 42, č. 13 (2022), s. 5789-5800. ISSN 0955-2219. E-ISSN 1873-619X
    Výzkumná infrastruktura: CzechNanoLab - 90110
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: LTCC * sintering * glass-ceramics * porosification * crystallization
    Obor OECD: Atomic, molecular and chemical physics (physics of atoms and molecules including collision, interaction with radiation, magnetic resonances, Mössbauer effect)
    Impakt faktor: 5.7, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0334324
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0561898.pdf19.7 MBCC LicenceVydavatelský postprintpovolen
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.