Výsledky vyhledávání

  1. 1.
    0494158 - ÚGN 2020 RIV CH eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Ruppenthalová, Lucie - Martinec, Petr - Gurková, Lucie
    Evaluation of Damage of Almandine Garnet Grains by N2 Adsorption Method.
    Advances in Manufacturing Engineering and Materials. Basel: Springer Nature Switzerland AG 2019, 2019 - (Hloch, S.; Klichová, D.; Krolczyk, G.; Chattopadhyaya, S.; Ruppenthalová, L.), s. 567-574. Lecture Notes in Mechanical Engineering, 1. ISBN 978-3-319-99353-9. ISSN 2195-4356.
    [International Conference on Manufacturing Engineering and Materials (ICMEM 2018). Nový Smokovec (SK), 18.06.2018-22.06.2018]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1406
    Institucionální podpora: RVO:68145535
    Klíčová slova: almandine garnet * N2 adsorption method * pore distribution * abrasive water jet
    Obor OECD: Chemical engineering (plants, products)
    https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-3-319-99353-9_60
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0287414
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    UGN_0494158.docm5777.3 KBAutorský preprintpovolen
     
     
  2. 2.
    0481741 - ÚGN 2018 SK cze A - Abstrakt
    Ruppenthalová, Lucie - Vavro, Martin
    Využití metod rtuťové porozimetrie a fyzikální sorpce dusíku pro charakterizaci pórového prostoru vybraných pískovců.
    [Utilization of Hg-porometry and nitrogen physical sorption for characterization of pore area of selected sandstones.]
    ChemZi, Slovenský časopis o chémii pre chemické vzdelavanie, výskum a priemysel - Sborník 69. Zjazdu chemikov. Bratislava: Slovenská chemická spoločnosť, 2017. s. 151-151. ISSN 1336-7242.
    [Zjazd chemikov /69./. 11.09.2017-15.09.2017, Vysoké Tatry, Starý Smokovec]
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1406; GA MŠMT ED2.1.00/03.0082
    Institucionální podpora: RVO:68145535
    Klíčová slova: specific surface area * pore distribution * sandstones
    Obor OECD: Materials engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0277244
     
     


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.